user

winkel medewerker outdoor Hoekschewaard 24-40u pw (ook zaterdag en/of zondag beschikbaarVandaag

3/11/2022


 

 

Winkelmedewerker outdoor   (24 - 40 uur)

 

Wat zoeken wij 

De Verkoper outdoor artikelen is het eerste aanspreekpunt in de winkel. Door jouw open en vriendelijke houding verlaten onze klanten met een goed gevoel onze winkel! Je zorgt samen met het team ervoor dat de winkel op orde is, netjes en schoon is en dat alles op de juiste wijze gepresenteerd wordt. Je verricht kassawerkzaamheden, je werkt in het hoogseizoen enkele zaterdagen en daarbij nog vast twee of drie dagen doordeweeks. Je vult de schappen bij, staat klanten te woord en geeft advies over de verschillende kampeeraccessoires. Voor deze functie zoeken wij een medewerker die flexibel inzetbaar is. Dit betekent dat er in de hoogtijdagen meer gewerkt kan worden dan in het laagseizoen. 
 

Wie ben jij 

Outdoor vind je leuk! Je bent een klantvriendelijke en klantgerichte teamplayer die weet van aanpakken. Je stroopt graag je mouwen op, je vindt verkopen leuk en je hebt daar ervaring in. Op zaterdagen werken vind je geen probleem, evenals enkele koopzondagen. Je hebt een MBO werk- en denkniveau.  

 

Wat bieden wij: 

Wij bieden een baan in een leuk bedrijf, met gezellige collega’s, in een branche die volop in beweging is en met uitzicht op een functie voor onbepaalde tijd!