user

magazijnmedwerkerVandaag

3/11/2022


 

Magazijnmedewerker (32 – 40)

Wat zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een fysiek sterke duizendpoot op het gebied van goederenverwerking. Je bent verantwoordelijk voor de inkomende goederenstroom van outdoor-artikelen en technische onderdelen.

De werkzaamheden zijn erg divers en afwisselend. Naast de administratieve afhandeling van de binnenkomende goederen zoals pakbonnen verwerken en bestellingen afhandelen, ben je ook de spil in de organisatie op het gebied van de verwerking van de goederen.

Het ene moment help je de monteurs om de technische onderdelen van de verkooporders klaar te zetten en uit te reiken, het andere moment leg je klantbestellingen weg, of verwerk je de pallets met de vele goederen  in het magazijn. In het hoogseizoen word je bijgestaan door seizoenskrachten onder jouw leiding. Ook kan het zijn dat de winkel vraagt om bij te springen. Het is een fysiek uitdagende baan waarbij snel schakelen en accuraat werken centraal staan. Geen enkele dag is hetzelfde.

 

Wie ben jij

Ben jij de fysiek sterke duizendpoot die wij zoeken? Ben je al magazijnmedewerker maar zoek je een afwisselendere werkomgeving? Ben je accuraat in de administratieve verwerking, creatief? Dan is het helemaal jouw baan.

Wij bieden een baan in een leuk bedrijf in een branche die volop in beweging is, met uitzicht op een functie voor onbepaalde tijd!