user

(junior) contractbeheerderVandaag

19/09/2022


“Geen dag hetzelfde”  en “een veelzijdige adhoc functie” zijn geen functietitels maar wel wat deze baan inhoudt volgens de directe collega’s. Ben jij ook communicatief en flexibel en accuraat? Woonachtig in de regio Deventer?

Onze opdrachtgever, een onderzoeks- en adviesbureau in Deventer en een onderdeel van een multinational, adviseert klanten over het beheer van hoogwaardige  technische (water) installaties. Zij zijn dé partner voor bedrijven/instellingen in diverse sectoren voor waterveiligheid. Er werken 85 collega’s in Nederland.

Omdat de organisatie hard groeit, willen zij graag in contact komen met een contractbeheerder / klantmanager / major accounts beheerder voor een afdeling in Deventer.

Er werken momenteel 9 collega’s op deze afdeling; collega's die graag samenwerken, veel kennis en ervaring op hun vakgebied hebben, gevoel voor humor bezitten en de klanten goed willen helpen.

Samen met je directe collega (een vrolijke, communicatief vaardige en die proactief de werkzaamheden oppakt en graag met zo’n collega samenwerkt) ga je accounts bedienen die ervoor hebben gekozen om het gehele traject uit te besteden aan de opdrachtgever.

Wat ga je doen:

Voor deze klanten ben jij het aanspreekpunt / regelneef / coördinator en check en bewaak jij de werkzaamheden die contractueel zijn afgesproken en bij ‘afwijkingen in de systemen’.

Je staat continue in contact met alle afdelingen van de organisatie om de werkzaamheden zo goed mogelijk te organiseren. Jij knoopt de losse eindjes aan elkaar, je durft beslissingen te nemen om de klant een oplossing te bieden, informeert hen proactief en regelt administratief de werkzaamheden. Voor deze taken is een nieuw systeem ontwikkeld die goed functioneert en dagelijks wordt bijgesteld op advies van jou.

Dus “geen dag hetzelfde”: als je van afwisseling in je werkzaamheden houdt, veel wilt regelen en checken past deze functie bij je!

Wat heb jij in huis?

Je vindt ’t leuk om veel verschillende taken op te pakken en wil graag meedenken om de processen voor de klanten nog beter te maken. Je communiceert makkelijk met collega’s en klanten op divers niveau, je hebt lef en je bent creatief. Je bent dol op ‘geen dag is hetzelfde’, je kunt taken en werkzaamheden goed overzien en je vindt het geweldig om de klanten te helpen.

Ook heb je een afgeronde hbo-opleiding en ben je toe aan een 2 of 3e stap in je carrière en woon je in de regio Deventer.

Ervaring met de pakketten Synergy en Globe is fijn!

Onze opdrachtgever biedt je een fulltimebaan (36-40 uur) met uitzicht op vast dienstverband, een salaris tussen de € 3000,- en € 3500,- o.b.v. 40 uur afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Wil jij dit?  Kom je werken?

Stuur dan je CV naar esther.huurman@flexibility.nl of stuur een link van je LinkedIn profiel. Heb je vragen? Bel dan 06 24 33 5003.

We vinden het heel fijn als je reageert! Zoek je een andere (technische) baan? Dan komen we ook graag met je in contact. Bel dan met Esther 06 24 33 5003

Wil je meer weten over Flexibility? Kijk dan op www.flexibility.nl/stedendriehoek