user

commercieel medewerker binnendienst audio bedrijfVandaag

25/01/2023


 

 


 Als Commercieel Medewerker ben je het contactpersoon op de binnendienst voor onze klanten met technische vragen, onze vertegenwoordigers in de buitendienst en heb je nauw contact met onze marketing- en technische afdelingen.

Je bent multifunctioneel en je houd je bezig met de ondersteuning van je collega’s bij het uitwerken van projecten, je adviseert klanten telefonisch en per mail tot een compleet audiosysteem en volgt het hieruit volgende offerteproces op.
Het juiste advies geef je met de juiste kennis, door jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste technieken door trainingen te volgen, producten uit te proberen en je in te lezen..

Deze kennis zal je uiteindelijk ook delen met klanten door zelf trainingen te geven en valt je iets op aan een nieuw product of een handige feature ontdekt? Dan vertel je dit het liefst direct aan ons klantenbestand via een van de social media kanalen, plaats je dit op de website of schrijf een kort berichtje voor een (interne) nieuwsbrief. Kortom, een veelzijdige baan met sales, marketing en technische aspecten

 


Persoonlijke vaardigheden

Je kan de wensen van de klant snel identificeren en vertalen naar een technische oplossing.
Je hebt een pro-actieve instelling en hebt voldoende technische interesse om bestaande en nieuwe technieken snel onder de knie te hebben.
Je hebt interesse in verkoop en marketing, maar je hoeft hier geen expert in te zijn.
Ervaring in de audiovisuele branche is handig maar niet noodzakelijk als jij ons weet te overtuigen met de juiste mentaliteit en leergierigheid.
Wij bieden je een marktconform salaris in een groeiend bedrijf waar ruimte is voor je ideeën en waar je kan genieten van een hoge zelfstandigheid.