user

buitendienst medewerker /monsternemerVandaag

15/09/2022


Hou jij van auto rijden? Wil je elke dag diverse mensen zien? Ben je secuur? Woon je in Amsterdam of omgeving? Kom dan werken als buitendienst medewerker / monsternemer.

Onze opdrachtgever, een onderzoeks- en adviesbureau in het watermanagement, zoekt nieuwe medewerkers voor de buitendienst.

Als monsternemer ben jij een belangrijk onderdeel van het proces. Jij bent namelijk het gezicht van de organisatie want jij gaat bij de klanten op bezoek en staat aan de start van de onderzoeken.

’s Ochtends start je je computer thuis op en weet je welke klanten je die dag in jouw rayon gaat bezoeken. Jouw route is alvast gemaakt op het hoofdkantoor waar je dagelijks meerdere malen contact mee hebt. Nadat jij bij elke klant de monsters en/of analyses hebt afgenomen, jouw route is afgerond, breng je aan het einde van de dag alle genomen monsters naar een centraal verzamelpunt.

Jij wilt elke dag ‘lekker op de weg zitten’, bij verschillende bedrijven over de vloer komen, en een zelfstandige, vrije functie! Ga aan de slag als monsternemer!

Wat vraagt de opdrachtgever?

Om op de locaties te komen, krijg je een auto van de zaak dus een rijbewijs is een vereiste.

Ook ben je gewend om met veel diverse mensen in contact te komen; servicegericht, proactief en communicatief vaardig is noodzakelijk.

Omdat je monsters afneemt volgens procedures is accuratesse erg belangrijk.

Je spreekt en schrijft goed Nederlands en een VCA-certificaat is een pré.

Als monsternemer krijg je een auto van de zaak, bedrijfskleding, mobiel en laptop. Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Je woont in de regio Amsterdam e.o.

Kom je werken?

Onze opdrachtgever geeft je een contract voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband, een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen de 2000-2500 bruto o.b.v. 40 uur en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse? Stuur dan je cv met korte motivatie naar esther.huurman@flexibility.nl. Heb je vragen? Bel dan met 06 24 33 50 03