user

betonmedewerkerVandaag

19/06/2021

Wat ga je doen als betonmedewerker?
Ben jij op zoek naar een functie als betonmedewerker en woon je in de regio Noord-Limburg, Brabant of Gelderland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren betonstorters, betontimmermannen, betonafwerkers en betonreparateurs. Je werkzaamheden zijn divers en omvatten onder andere het storten, repareren en afwerken van beton. Jij zoekt een nieuwe uitdaging in de bouw? Neem dan nu contact op met SEP Peeters!

Functie-eisen:

  • Je hebt recente werkervaring als betonstorter, betontimmerman, betonreparateur of betonafwerker
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je hebt een VCA Certificaat
  • Je hebt minimaal rijbewijs B en je beschikt over eigen vervoer
  • je hebt geen 9 - 5 mentaliteit


Wat biedt Sep Peeters?
SEP Peeters heeft goede afspraken gemaakt met haar opdrachtgever en daarom kunnen wij je een marktconform salaris aanbieden met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. SEP Peeters is een uitzendorganisatie gespecialiseerd in technisch personeel. Wij kennen als geen ander de markt en kunnen daarom op jouw wensen inspelen. Wij stemmen vraag en aanbod op elkaar af en hebben persoonlijk contact zowel met onze opdrachtgever als onze kandidaten.

Solliciteren bij SEP Peeters
Wil jij graag bij een kleine uitzendorganisatie werken en ben je geïnteresseerd in de functie van betonmedewerker? Solliciteer dan direct online of neem contact met ons op. Online solliciteren kan bij ons via de button “Direct solliciteren”, Facebook of via WhattsApp. Voor meer informatie over de functie kun je ons bellen op 0478 57 18 60.