user

Zelfstandige ondernemer/ FranchisenemerVandaag

1/11/2022


Voor de omgeving Westelijke Mijnstreek ben ik op zoek naar een commerciële ondernemer. Ben jij ambitieus, commercieel, gedreven, op zoek naar succes? Lees dan verder. Als (mede)eigenaar van je eigen uitzendbureau ben je regisseur van alle werkzaamheden die op een vestiging moeten gebeuren. Je belt naar opdrachtgevers, je zoekt naar passende kandidaten en je voert de uitzendadministratie. In deze commerciële functie kijk je niet op een uurtje meer of minder. Flexibiliteit en servicegerichtheid staat hoog in je vaandel! Je bent ondernemer in hart en nieren.

 

Gevraagd wordt:

Wat breng je mee als gedreven commerciële topper voor je eigen uitzendbureau?
- Minimaal HBO-niveau
- Commerciële vaardigheden
- Een wil om altijd te winnen
- Liefst met twee telefoons tegelijk willen bellen
- Niet opgeven als het even tegenzit
- Collegiaal
- Ondernemers kwaliteiten

 

Vanaf de start word je opgeleid in het vak, zowel de wet- en regelgeving als commerciële vaardigheden komen aan de orde. Daarna kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, zodat je snel je eerste plaatsing kunt realiseren. Een team bekwame servicemedewerkers staan voor je klaar in Breda voor de beantwoording van al je vragen. We doen wat we beloven. Wil je dit ook? Bel dan naar Ger Creemers van HetUitzendbureau.nl. telefoonnummer 0610194291.
Al je vragen zullen worden beantwoord. Wil je graag een afspraak, bel dan hetzelfde nummer voor het maken voor een afspraak op een tijdstip en een locatie die jou goed uitkomt. We kijken uit naar je reactie!