user

Werkvoorbereider/uitvoerderVandaag

29/07/2022


Gemotiveerde werkvoorbereider/uitvoerder gezocht in omgeving Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een besturende en uitdagende functie in de bouw? Heb jij de MBO opleiding bouwkunde afgerond en heb je al enige relevante werkervaring opgebouwd? Hou jij je tot slot graag bezig met het organiseren en realiseren van verschillende projecten? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Wat ga je doen?

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de aansturing en logistieke organisatie rondom onze projecten, het organiseren van personeel, materieel en het bewaken van de deadlines. Je toetst en bewaakt de gestelde bedrijfsprocedures en rapporteert deze aan jouw leidinggevende. Je hebt dagelijkse de leiding over de verschillende projecten en zorgt dat deze tot een goede afronding komen. Dit vereist dus dat je goed de verantwoordelijkheid op je moet kunnen nemen en daarmee om kan gaan. Stressbestendigheid is daarnaast een erg belangrijke eigenschap die bij deze functie van pas komt.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO Bouwkunde opleiding en ervaring met Auto-Cad
  • Je beschikt over een VCA-VOL diploma en hebt van nature leidinggevende capaciteiten
  • Daarnaast heb je aantoonbare relevante werkervaring, ben je kwaliteit- en resultaatgericht, stressbestendig en gedreven
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré
  • Je werkgebied is door heel Nederland, ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een leuke en afwisselende functie binnen een klein, gezellig en hecht team
  • Laptop, auto en telefoon van de zaak en mogelijkheid om zelf je tijd in te delen
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden: cursussen, externe opleidingen en training “on the job”
  • Doorgroeimogelijkheid naar de functie projectleider
  • Salarisindicatie: € 4000,- - € 5000,- afhankelijk van ervaring en opleiding

Wie zijn wij?

Boxcomplex is een projectontwikkelaar in kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen. Naast de projectontwikkeling wordt er binnen Boxcomplex ook gezorgd voor de verhuur en verkoop van onze boxen aan onder andere ZZP-ers. Inmiddels hebben wij bijna 20 parken gerealiseerd en hebben wij nog behoorlijk wat projecten in de pipeline zitten. Binnen ons team hangt er een gezellige sfeer waar hard gewerkt wordt, maar er wordt ook genoeg tijd vrijgemaakt voor leuke dingen.

 

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris: Vanaf €4000,00 per maand

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en zie jij jezelf hier werken? Kom in contact, bel 06 - 131 90 229 of mail naar patrick.schouten@flexibility.nl