user

Werkvoorbereider/Calculator | EnschedeVandaag

14/09/2022


Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een opdrachtgever in Enschede zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/calculator

 

De opdrachtgever is een kleinschalig bouwbedrijf die vooral de laatste jaren een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Al meer dan twintig jaar verbouwen, renoveren en onderhouden zij woningen voor particulieren maar werken ze ook voor de zakelijke markt. Ze werken uitsluitend in Twente en hoofdzakelijk in en rond om Enschede. Het huidige team bestaat uit  timmermannen, metselaars, tegelzetters en een vaste poule onderaannemers.


Als Calculator/Werkvoorbereider geen dag hetzelfde. Je werkt aan veel verschillende projecten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je bent de verbinding tussen ons team vakmensen, onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de calculatie, het uitbrengen van de offertes, de coördinatie en planning van de vereiste werkzaamheden en de facturatie. Je voorziet het personeel van materieel en materiaal, en zorgt ervoor dat de klus tijdig en efficiënt kan worden afgerond.

Functie-Eisen:

Als Calculator/Werkvoorbereider Kleinbouw Renovatie en Onderhoud kun je zelfstandig calculeren en leg je gemakkelijk contact met allerlei verschillende partijen. Je kan duidelijk communiceren en voelt je thuis in een coördinerende en organiserende rol. Bovendien beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde bouwkundige MBO/HBO opleiding;
  • Ruime ervaring als calculator / werkvoorbereider op het gebied van Kleinbouw en;
  • Contactueel goed onderlegd en goed om kunnen gaan met zowel klant, collega’s, onderaannemers en leveranciers;
  • Accuraat, flexibel, enthousiast, besluitvaardig en neemt initiatief;
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen en;
  • Teamspeler.
  • Autocad

Wat bieden wij?

Een interessante fulltime baan met veel uitdaging. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een leuke en informele werksfeer bij onze opdrachtgever. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een professionele organisatie. Salaris ligt tussen de €2500,- en €3500,- (afhankelijk van ervaring)