user

Werkvoorbereider projectleider hoogwerkersVandaag

6/11/2022


 

 

 

Werkvoorbereider / projectleider machinebouw

Opdrachtgever is o.a. gespecialiseerd in het ontwikkelen én produceren van hoogwerkers op rupsen, voornamelijk voor de Glastuinbouw. Veel producten zijn deels maatwerk waardoor de klanten zich over heel de wereld bevinden. Alle producten worden in eigen huis geassembleerd en in werk gesteld.

Als Werkvoorbereider / Projectleider ben je direct betrokken bij alle lijnen van organisatie en maak je een vertaalslag naar de klant. Je kantoor is direct aan de assemblage gelegen waardoor je snel kunt schakelen op mogelijke veranderingen.

De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid van de collega’s en de passie voor techniek die in alle hoeken van het bedrijf merkbaar is.
Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden

Als Werkvoorbereider / Projectleider ben je van het begin tot en met de oplevering verantwoordelijk voor de meerdere internationale projecten in de machinebouw.
Vanaf het verkooptraject ben je betrokken bij de projecten. Na de overdracht door verkoop ben je eindverantwoordelijk voor alle technische, operationele en financiële aspecten van de projecten.

Daarnaast bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit

    Werkvoorbereiding, inkoop, calculatie etc. voor het project waar je verantwoordelijk voor bent
    Controleren van de technische en financiële haalbaarheid van de projecten. Hierover geef je een terugkoppeling aan de verkoop.
    Zorg dragen voor een optimale communicatie met de klant over het verloop en de uitvoering van de projecten
    Coördineren van de voortgang om de gestelde deadlines te realiseren
    Bewaken, en indien nodig corrigeren, van de planning, voorwaarden en budgetten met zowel de klant als de interne betrokkenen.

Functie-eisen.

    HBO werk- en denkniveau met (bij voorkeur) een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde / Automotive
    Relevante werkervaring als werkvoorbereider is een pré.
    Werkervaring als projectleider is een pré, als je ambitie hebt om de volgende stap te maken nodigen we je      ook uit om te solliciteren
    In staat bedrijfsprocessen te optimaliseren en nieuwe structuren mee in te voeren en deze te waarborgen
    Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal is een must in verband met de internationale klanten van de organisatie waar je contact mee zult hebben

Wat bieden wij
In deze rol krijg je een breed pakket aan verantwoordelijkheden en heb je de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Wij willen graag investeren in jou. We bieden je de kans je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen ons bedrijf heerst een sterke collegiale sfeer met een echt familiegevoel. Daarnaast bieden we uiteraard een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardepakket met een goed salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.