user

Werkvoorbereider afbouw (vaste baan, direct in dienst bij de opdracht gever)Vandaag

2/08/2022


Als werkvoorbereider afbouw ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van kleine, middelgrote en grote projecten.

 

Je pakt je verantwoordelijkheden zowel in de voorbereidings- als de uitvoeringsfase. Verder maak je planningen, bereidt leveringen van materialen voor, coördineert onderaannemers en materieel inzet. Je bewaakt kosten, signaleert en registreert meer- en minderwerk of de wijzigingen.

 

Daarnaast ondersteun je de projectcoördinator met de projectdocumentatie, de oplevering, het onderhoud en de eindrapportage van het project. Je werkt nauw samen in een team bestaande uit projectleiding en uitvoering.

 

Heb jij passie voor de afbouw projecten?

Dan komen wij graag met jou in contact om te sparren over jouw mogelijkheden.

 

Jouw skills

  • MBO/HBO bouwkunde
  • Je bent accuraat en je kan goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
  • Werkervaring als werkvoorbereider in de afbouw is een grote pre;
  • Ervaring met (multidisciplinaire) projecten;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Resultaatgericht, pragmatisch en analytisch.

 

Benefits - Werkvoorbereider afbouw

 

Tijden veranderen. Waar het een jaar geleden nog belangrijk was reiskostenvergoeding en een laptop te ontvangen (deze horen uiteraard bij de functie), zien we nu een verandering in de manier van werken. Thuiswerken, flexibiliteit in werktijden en online meetings met collega’s, dit zijn allemaal onderwerpen die nú belangrijk zijn om over na te denken.

 

Jouw nieuwe werkgever denkt hier graag over mee en zorgt ervoor dat dit goed afgestemd wordt met onze opdrachtgevers maar juist ook met jou. Naast natuurlijk een mooi salaris tussen de €3000,- en €4500,- per maand en goede arbeidsvoorwaarden, willen wij ervoor zorgen dat jij zo goed mogelijk aan de slag kan als werkvoorbereider afbouw.

 

Wil je meer weten?

 

Bel                 0631943900 (appen en bellen mag allebei)

Mail               zwolle@hetuitzendbureau.nl

Kom langs    Willemsvaart 16, 8019 AB  Zwolle