user

Werkvoorbereider Technisch Beheer en OnderhoudVandaag

14/09/2022


Plannen en organiseren? Laat dat maar aan jou over. Jij zorgt dat alles tijdig is geregeld, zodat de monteurs goed hun werk kunnen doen. Kan jij je hierin vinden? Voor onze afdeling Technisch Beheer en Onderhoud zijn wij op zoek naar een:

 

Wat ga je doen?

Je stemt af met leveranciers en besteld materialen, je plaatst bestellingen, maakt planningen en offertes en zorgt dat de budgetten onder controle zijn. Deze afwisseling van taken maakt dat geen dag hetzelfde is! We vinden het belangrijk dat je regelmatig om kan schakelen en daarbij de projectleider ondersteunt op organisatorisch en administratief vlak.

Je werkt in een team bestaande uit de projectleider, service coördinator en monteurs. Jouw werkgebied ligt voornamelijk binnen de driehoek Amsterdam, Utrecht, Den Haag.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever ‘gevestigd in Alkmaar’ was vroeger enkel in te schakelen voor loodgietersklussen, maar sinds 2018 is ze uitgegroeid tot een innovatieve totaaloplosser. Mede door Hollandse nuchterheid, lef en visie is het bedrijf getransformeerd naar een hightech E- en W-oplosser. Hierdoor kunnen ze de klanten nu volledig ontzorgen en zijn ze klaar voor de toekomst!

Dit doen ze door goed samen te werken, kritisch en betrouwbaar te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en natuurlijk de opdracht volgens afspraak uit te voeren.

 

Wie ben je?

  • Je vindt het leuk om zelfstandig aan het werk te zijn, maar ook om samen met je team resultaten te behalen.
  • Daarnaast ben je communicatief sterk onderlegd, kan je planmatig werken en ben je kwaliteitsgericht.
  • Je hebt een mbo-niveau 4 diploma richting werkvoorbereiding
  • Je hebt 2 jaar ervaring als werkvoorbereider in de Installatietechniek is een pré
  • Kennis en ervaring als werkvoorbereiding binnen Technisch Beheer en Onderhoud is een pré.

En niet geheel onbelangrijk....

Je bent wel in voor een broodje kebab op de vrijdag en sluit de week graag gezellig af met collega’s op onze vrijdagmiddagborrel!

 

Wat mag je verwachten?

Onze opdrachtgever is een informeel bedrijf met een duidelijk missie. Ze willen nu en in toekomst de meest vooruitstrevende allround installateur zijn en dat betekent dat haar medewerkers vitaal moeten zijn, zich trots voelen over het werk dat ze doen en bovenal dat ze voorbereid zijn op de toekomst. Daarom worden de medewerkers ondersteund waar mogelijk. Dit wordt gedaan met een FIT programma, waarin gekeken wordt naar de ontwikkeling van jou als medewerker. Ook worden er door het jaar heen verschillende colleges georganiseerd om je kennis op peil te houden. Daarnaast biedt onze opdrachtgever jou een interessante en uitdagende baan, een goede arbeidsovereenkomst en een leuke werksfeer.

 

Natuurlijk is ook de werksfeer belangrijk. Zo wordt de week afgesloten met een vrijdagmiddagborrel en zijn er door het jaar heen verschillende feesten en personeelsuitjes die worden georganiseerd door de personeelsvereniging. 

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...