user

Werkvoorbereider ElektrotechniekVandaag

26/01/2023


Voor een familiebedrijf in Utrecht zoeken wij een Werkvoorbereider Installatietechniek.

Als Werkvoorbereider Installatietechniek ben je een belangrijk onderdeel in de voorbereiding, uitvoering en afronding van onze mooie installatieprojecten. Dit zijn kleine tot middelgrote projecten.

De projecten zijn veelzijdig. Van aanleg en renovatie tot en met het onderhoud van installaties voor water, gas, sanitair, verwarming en ventilatie. Uiteraard duurzame installaties met de nieuwste technieken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de regio Utrecht. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit, het veilig werken, de klantvriendelijkheid en netheid van onze medewerkers.

De Werkvoorbereider faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang, tijdens uitvoering en afronding van het project te organiseren.  Afhankelijk van het soort project doe je dit zelfstandig of werk je samen met de projectleider.

Wat ga je doen;

  • De Planning en organisatie van materiaal, materieel en de mensen daaromheen;
  • Het coördineren van werktekeningen en vergunningen;
  • Je geeft technische ondersteuning aan de montageploeg;
  • Je verzorgt administratieve afhandelingen en S&O overdrachten met betrekking tot de projecten.

Wat neem je mee;

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma Installatietechniek/Werktuigbouwkunde of aantoonbaar MBO werk- en denkniveau vanuit een installatietechnische omgeving;
  • Je bent administratief goed onderlegd, kan goed communiceren en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-diploma;
  • Je bent woonachtig in Utrecht of directe omgeving.

Wat word je geboden;

Een dynamische en afwisselende baan bij een gezellig familiebedrijf met een prettige onderlinge werksfeer. De mogelijkheid tot verdere scholing en zelfontplooiing.

Daarnaast een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden naar opleiding en ervaring.

Interesse of vragen? Neem contact op met Jeannette de Bruin te bereiken op 06-23394170 of stuur een mail aan utrecht@flexibility.nl

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...