user

Werkleider M/VVandaag

23/01/2023


Weet jij een positieve werksfeer te creëren en heb je ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan waarbij je zowel de zorg voor medewerkers als het productieproces onder je hoede hebt? Dan is de functie van werkleider bij onze klant mogelijk iets voor jou!

 

Even voorstellen

Onze klant is een gloednieuw werkbedrijf die staat voor de waarde van werk. Binnenshuis of buiten op locatie. Zij zijn er trots op dat zij kandidaten het zelfvertrouwen meegeven dat nodig is om een eerste of volgende stap op de arbeidsmarkt te zetten. Zij zijn het bedrijf waar kleine stappen tot grote successen leiden. Dit alles met oog voor de belangen van werkgevers en de blik op de arbeidsmarkt van de toekomst gericht.

Onze klant is een jonge organisatie waar werk altijd in ontwikkeling is. Bij uitstek een werkplek dus waar je anderen helpt stappen te maken en waar je zelf nieuwe stappen kunt zetten. Niet voor niets het ideale werkveld voor aanpakkers, meebouwers en denkende doeners die samen met ons onze klant steeds meer een eigen gezicht willen geven.

 

Welke rol zien we voor jou?

We zijn op zoek naar een werkleider (Voorman M/V) die met veel plezier de zorg draagt voor een goed verloop van de productie en het begeleiden van kandidaten op de werkvloer. Zowel intern bij onze klant als extern bij opdrachtgevers. Je onderhoudt contact met de kandidaten en weet op tijd te schakelen met collega’s van P&O, de opdrachtgever of productiemanager.

Bij onze klant staat de ontwikkeling van medewerkers voorop. Samen met de werkregisseur en leidinggevende weet je de ontwikkeling bij te sturen. Je staat met de jobcoaches in contact om ervoor te zorgen dat medewerkers op een passende werkplek zitten. Je denkt mee, ziet en benut kansen, en bent een goede bemiddelaar. De functie van werkleider is er een waarin je jouw daadkracht, flexibiliteit en creativiteit kwijt kan. Niet alleen weet jij een positieve werksfeer te creëren, ook bied je een heldere structuur en maak je verwachtingen duidelijk.

Als werkleider ben je verantwoordelijk voor de opdrachten van de klant. Je controleert de uitvoering, voortgang en kwaliteit. Je geeft instructie en begeleiding aan medewerkers op de werkvloer. Waar nodig werk je mee, en bovendien bewaak je de veiligheid.

 

 Jouw profiel

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Kennis en ervaring in het organiseren en begeleiden van productieprocessen;
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied met het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • Administratief vaardig en je bezit goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je hebt een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer
  • Woonachting in of nabij Zoetermeer
  • Bij voorkeur heb je EHBO/BHV.

Wat bieden zij?

  • Een functie met veel uitdaging en afwisseling;
  • Fulltime aanstelling op basis van 36 uur;
  • Salariëring volgens CAO SGO salarisschaal 5 tussen de € 1.814,- en €2.765,-- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.