user

Warehouse SupervisorVandaag

26/01/2023


Ben jij degene die graag onze medical device campus en organisatie verder mee gaat uitbouwen? Beschik je over een helicopterview, sterke communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig? Dan ben jij de aangewezen persoon om de dynamiek van onze operatie aan te kunnen!

Wat ga je doen?
Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor een afdeling van één van onze medische klanten. In deze strategisch aansturende rol ben je vooral geboeid met de optimalisatie van de werkprocessen, de kwaliteit en productiviteit waarop je stuurt en ben je in staat om je team naar een hoger plan te tillen. Daarnaast heb je oog voor opvallend heden of afwijkingen in de door jou van A tot Z bekende processen en initieer je hierin verbeteringen die je met de Operations Manager afstemt.
Je bent verantwoordelijk voor het:
- Direct aansturen van de Assistant Supervisors (indirect 30-50 FTE), in samenwerking met jouw collega Warehouse Supervisors, zodat de gestelde KPI’s, kwaliteit en productiviteit wordt behaald;
- Plannen, coördineren en controleren van warehouse werkzaamheden gericht op een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening aan de klant;
- Signaleren van afwijkingen ten aanzien van het productiviteit- of kwaliteitsniveau;
- Continu verbeteren van je team/afdeling waarbij je tevens deel neemt aan verbeteringsprojecten gericht op de organisatie en onze processen;
- Rapporteren over werkelijke inzet personeel, materieel en hulpmiddelen en adviseert de Operations Manager hierover;
- Motiveren en inspireren van jouw team, met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van het team om samen het niveau tot een hoger level te tillen.

Waar kom je te werken?
Jouw team bestaat uit aantal Assistant Warehouse Supervisors die rechtstreeks hun operationele teams aansturen. Op een informele wijze wordt er elke dag gewerkt in een “lean” en dynamische omgeving. Samen met hen creëer je een werkplek waar iedere medewerker zich goed voelt en de kans krijgt zich te ontwikkelen. 

Wat bieden wij?
Onze organisatie kent een informele en transparante bedrijfscultuur. We bevinden ons in een dynamische en groeiende markt en zijn een snelgroeiend en continue innoverend bedrijf. Bij ons streven we dagelijks naar verbeteringen in alle lagen van onze organisatie. Onze missie is om de meest professionele logistics partner te zijn en daar kunnen we jou bij gebruiken! Er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. We bieden volop carrière mogelijkheden en denken in kansen.

Daarnaast:
- Een marktconform salaris tussen de €2.558 - €3.612,- per maand (inschaling afhankelijk van ervaring);
- Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
- 25 vakantiedagen, 5 Adv-dagen en mogelijkheid tot het (ver)kopen van extra verlof;
- Winstuitkering van max. 3% bij positieve bedrijfsresultaten;
- Goede pensioenregeling en 8% vakantiegeld;
- Reiskostenvergoeding of NS Business Card;
- Mogelijkheid tot het afsluiten van een collectieve (zorg)verzekering met korting.

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een proactieve, ambitieuze professional die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière in een logistieke omgeving. Jij bent iemand die zelfstandig werkt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je bent sociaalvaardig en communicatief sterk en krijgt hiermee een team van mensen met je mee. Je stelt je flexibel op ten aanzien van de diverse aanpak die mensen nodig hebben in jouw team om tot de gewenste resultaten te komen. Daarnaast ben je stressbestendig en heb je een mindset waarbij continue verbeteren de boventoon voert. Je weet als geen ander wat onze klant nodig heeft en speelt hier met jouw team direct op in.

Je brengt de volgende kennis en ervaring mee:
- Mbo of hbo werk- en denkniveau;
- Ervaring in een soortgelijke functie binnen een logistieke omgeving is een pre;
- Kennis van warehousing en geautomatiseerde informatiesystemen;
- Kennis van procedures en processen binnen een warehouse;
- Je bent flexibel in werktijden (bereidheid tot het werken van ploegendiensten).

Meer informatie?
Ben je benieuwd naar onze werkwijze of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Nienke Klaar op 046-2077010.