user

Virtueel Adviseur Klantbehoud WonenVandaag

15/09/2022

Als Virtueel Adviseur Klantbehoud Wonen zorg jij ervoor dat geen enkele hypotheekklant nog weg wil bij deze Grootbank.

Hoe doe je dat? Door als Virtueel Adviseur Klantbehoud Wonen het gesprek aan te gaan met extern oriënterende klanten over hun wensen en vertreksignalen van klanten te herkennen en weten te pareren met een passende oplossing.

Jij kan dit verschil maken door als Virtueel Adviseur Klantbehoud Wonen hypotheekklanten te informeren over hun (bestaande) hypotheek via telefoon- en videogesprekken!

Verder bestaan je werkzaamheden uit:

 • Ondersteunen van de particuliere klanten met hun financiële behoeften op het gebied van wonen;
 • Het in kaart brengen van hun financiële situatie, het achterhalen van hun financiële vragen en doelen;
 • Het signaleren van kansen en mogelijkheden voor een nóg beter advies. Herken de vraag achter de vraag en durf dit met jouw gezonde dosis lef bespreekbaar te maken;
 • Je hebt een belangrijke rol in het ontwikkelen van nieuwe tools en experimenten om klanten te behouden. Vanuit die rol schakel je met het commerciële team dat experimenten, campagnes en tool ontwikkelt voor klantbehoud;

Werken voor Flexibility Banking

Flexibility Banking heeft jarenlange ervaring in de banking sector en door een uitgebreid netwerk in de markt zoeken we voor jou bij een van onze opdrachtgevers de perfecte baan! Als Interim Banking Professional bij Flexibility Banking doe je op één van de afdelingen van systeem- of specialistenbanken belangrijk werk. Als Interim Banking Professional ondersteun je de vaste teams, waarin jij het verschil kunt maken voor je collega’s en je opdrachtgever.

Onze opdrachtgever

Deze bank is één van de grootste financiële instellingen ter wereld en tegelijkertijd zeer betrokken op lokaal niveau. Naar verwachting kan de 1,5 meter maatregel voorlopig nog niet worden ingetrokken, daarom gaan we ervan uit dat de situatie met de nadruk op thuiswerken nog wel een behoorlijke tijd kan voortduren. Dit betekent dat jij de gehele periode van opleiding, begeleiding tot het dagelijks bellen met onze klanten vanuit huis doet. Wij verzorgen de middelen van een laptop en headset zodat je thuis kan werken en verwachten van jou dat je thuis een plekje kan creëren om met onze klanten te kunnen bellen.

Functie-eisen

Natuurlijk ben jij nieuwsgierig, enthousiast, een ster in communicatie en flexibel inzetbaar op werkdagen, bereidheid om in de avond en op zaterdag te werken. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede virtueel adviseur klantbehoud wonen, zeker in combinatie met:

Dat klantgerichtheid, lef en passie voor het vakgebied onmisbaar zijn voor deze functie Virtueel Adviseur Klantbehoud Wonen is logisch.

Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande lijst herkent:

 • minimaal afgeronde MBO4-diploma met relevante hypotheekwerkervaring (minimaal een halfjaar);
 • een diploma Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen;
 • ruime ervaring met het voeren van oriëntatiegesprekken;
 • communicatief sterk ( in woord en schrift).

Arbeidsvoorwaarden

Tijdelijk detacheringsopdracht, waarbij je in loondienst komt bij Flexibility. We bieden je een marktconform salaris voor deze functie. Na 1 jaar detacheren is de mogelijkheid om bij onze opdrachtgever in dienst te treden.

Naast een contract biedt Flexibility Banking goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een 32-36-urige werkweek
 • Salaris conform CAO o.b.v ervaring
 • Vergoeding reiskosten
 • Vakantiedagen (22,5) en vakantiegeld (8,33%)
 • Opleiding en doorgroeimogelijkheden

Ben je beschikbaar per 4-10-2021  en wil je graag starten in deze rol mail dan je CV naar banking@flexibillity.nl   of neem contact op met René Bartelen ( 06-14649775)