user

VerzekeringsadviseurVandaag

15/09/2022


Ben jij een ster in administratie en ga je zorgvuldig te werk? En gaat je hart sneller kloppen van auto’s? Ben jij ambitieus en wil jij meegroeien met het bedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wordt er van jou verwacht als verzekeringsadviseur?

Het bedrijf waar je komt te werken is gevestigd Zwolle. Hun klanten maken gebruik van innovatieve lease-, en verzekeringsproducten. Voor de afdeling verzekeringen zijn ze op zoek naar een administratief medewerker die ze gaat helpen de verzekeringsportefeuille te servicen, onderhouden en uit te breiden.

Jij gaat de interne en externe klanten ondersteunen en ontzorgen op het gebied van verzekeringsproducten. Het bedrijf kent verzekeringsoplossingen voor personenauto’s en bedrijfsauto’s alsook het luxere segment auto’s.

Je hebt intensief contact met de klanten waarbij je een assisterende rol vervult. Je bent verantwoordelijk voor een deel van het proces; Inventariseren, administreren en nazorg.

Je hebt contact met verschillende afdelingen binnen en buiten het bedrijf zoals verzekeraars, schadeherstelbedrijf, contractmanagement en accountmanagers.

Wat mag jij verwachten als verzekeringsadviseur?

Je komt te werken bij een bedrijf met meer dan 1.200 tevreden werknemers waarbij we naast Mercedes-Benz ook merken voeren zoals Citroën, Ford, DS en KIA. Je krijgt naast een passend salaris ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt 40 uur per week en krijgt 24 vrije dagen bij een fulltime dienstverband. Het bedrijf faciliteert jou met vakgerichte opleidingen en cursussen. Daarnaast vindt het bedrijf doorgroei erg belangrijk en mag je een persoonlijk groeiplan opstellen waarbij ze kijken naar je talenten.

Wat willen wij graag terug zien in jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4
  • Je hebt ervaring met verzekeringsproducten.
  • Je bent een teamplayer en inventief
  • Je hebt oog voor detail en bezit over een zorgvuldige administratieve instelling.
  • Je bent leergierig en hebt een positieve houding.

Naast een afgeronde MBO opleiding is het een pre dat je beschikt over:

  • WFT Basis
  • WFT Schade Particulier (WFT-proof)
  • WFT Schade Zakelijk (WFT-proof)

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.automotive@flexibility.nl of bel 06-50203365