user

Vertegenwoordiger voor een groothandel binnen de automotiveVandaag

4/11/2022


Onze opdrachtgever is een vooraanstaande groothandel in de automotive. Voor deze organisatie zoeken wij een energieke en enthousiaste vertegenwoordiger voor een onderhoudsproduct.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van sales en klanten voor een bekend onderhoudsproduct. Door het bezoeken van bestaande klanten in Nederland en België zorg je voor meer omzet bij bestaande en nieuwe klanten. Je verzorgt demonstraties, klantbezoeken, acquisitie van prospects, offertes (in samenwerking met de binnendienst) en marktbewerking in brede zin. Je acties en resultaten leg je vast in een CRM-systeem en je communiceert met relevante interne afdelingen en externe partijen. Je rapporteert aan de sales- en marketingmanager.

Wij vragen
Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring met accountmanagement in de buitendienst. Je bent goed in het verkopen van een fysiek product en je vindt het leuk om het gebruik ervan te demonstreren. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en je hebt commerciële drive. Je hebt bij voorkeur affiniteit met auto's en de automotive. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je vindt het leuk om zelfstandig onderweg te zijn in Nederland en België. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en Frans is een pré. Je bent vaardig met gangbare kantoorautomatisering. 

Wij bieden
Naast een afwisselende en uitdagende baan biedt deze werkgever goede arbeidsvoorwaarden. 

 

Ben je geinteressseerd geraakt in bovenstaande vacature en wil je eerst het een en ander bespreken alvorens te solliciteren? Neem dan contact met mij op, per mail rob.automotive@flexibility.nl of via telefoon 06-50203365.