user

Verkoper Vrachtwagens | HengeloVandaag

26/01/2023


Ben jij een verkoper pur sang, technisch onderlegd en heb jij affiniteit met Trucks? Dan is deze vacature voor jou. Voor garagebedrijf Göritzlehner zijn wij op zoek naar een Verkoper van Vrachtwagens buitendienst. Göritzlehner is een geweldig bedrijf met meer dan 40 jaar aan ervaring en deskundigheid. Zij specialiseren zich in de verkoop, reparatie en onderhoud aan personenauto's, bedrijfs- en vrachtwagens. In totaal werken inmiddels meer dan 50 mensen bij Göritzlehner en jij kunt deel gaan uitmaken van deze familie, lees snel verder!

 

Wat ga jij als Verkoper Vrachtwagens doen?

Belangrijk om te weten is dat geen dag hetzelfde is bij Göritzlehner; je begint de dag hier met een kop koffie en je praat gezellig met je collega's bij. Dan is het vervolgens tijd om de werkvloer op te gaan. Jij als echte salespersoon bent het visitekaartje van het bedrijf en ziet er ook representatief uit. Naast het verkopen van de trucks geef je ook advies aan klanten en ben jij een centraal aanspreekpunt.

 

Wie zoeken wij?
  • Het verkopen zit in je bloed en jij kunt deze bakbeesten zonder problemen aan de juiste eigenaar linken;
  • Je hebt een achtergrond in de verkoop en in de techniek;
  • Je bent technisch onderlegd; je moet per slot van rekening weten wat je precies verkoopt;
  • Je hebt affiniteit met de autobranche en wanneer je hier al enige tijd in hebt gewerkt dan is dit een pré;

Wat hebben wij te bieden?

  • Een veelzijdige baan in een leuk team bij een erkend en dynamisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring;
  • Een passend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen; 
  • Een contract rechtstreeks bij Göritzlehner.

Over Flexibility

Goede mensen maken een organisatie geweldig. Bij Flexibility brengen we talenten en organisaties bij elkaar. We richten ons op kantoor gerelateerde banen op mbo-/hbo- en wo-niveau. Onze ondernemers hebben hun sporen in de arbeidsbemiddeling ruimschoots verdiend. Het zijn echte ‘matchmakers’, die als geen ander in staat zijn de juiste kandidaat te selecteren. Dat doen zij op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.

Heb je interesse in deze vacature? Schroom dan niet om contact op te nemen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar robert.oudeveldhuis@flexibility.nl of bel met 06-24675194.

Wij streven ernaar om binnen één werkdag een terugkoppeling te geven, indien het CV aansluit bij de vacature