user

Verkoper | Automotive | LelystadVandaag

4/11/2022

Autoverkoper Lelystad

Wij zijn op zoek naar een autoverkoper personenwagens voor een prachtig merk in de regio Lelystad.

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenwagens. Je bent hét visitekaartje en aanspreekpunt voor de klanten en prospects in de showroom. Wij zoeken kandidaten met een frisse kijk op optimale dienstverlening en je bent in staat om op actieve wijze de markt te bewerken.

Je zorgt voor de juiste invulling en afhandeling van de order en zorgt dat de facturaties en betalingen op tijd in orde zijn.

Wij vragen:

Beschik jij over een klantgerichte verkoopstijl binnen de verkoop van personenwagens. Heb je een HBO werk- en denkniveau en ben je overtuigend, representatief, integer, initiatiefrijk, enthousiast en je hebt een sterke dosis ondernemend vermogen. Is deze functie en/of branche jou niet vreemd en ben je in het bezit van rijbewijs B en woonachtig in de omgeving Lelystad, reageer dan snel op deze uitdagende vacature.

Wij bieden:

Een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een auto van de zaak. Je komt te werken bij een professionele speler in de auto branche waar genoeg kansen op het gebied van ontwikkeling en opleiding voor je klaar liggen.

 

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? En denk je dat jouw profiel hier binnen valt? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl

Bij vragen over de functie kun je met mij bellen onder telefoonnummer 06-50203365

 

Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland zijn al geruime tijd hét arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten bieden we de optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd