user

Verkoper | Automotive | regio AlmereVandaag

26/01/2023

Verkoopadviseur Automotive regio Almere

 We zijn in Flevoland op zoek naar een enthousiaste autoverkoper voor een vooruitstrevend automerk! Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor het verkopen van nieuwe en gebruikte auto's, de algehele auto presentatie in de showroom en op internet. Je bent een gastheer of gastvrouw voor de klanten, voert verkoopgesprekken, stelt offertes op en volgt uitgebrachte offertes op. Het up-to-date blijven van productkennis en het investeren en onderhouden van het relatienetwerk is erg van belang.

Wij vragen:

Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent op en top gastheer of gastvrouw en bent in staat een verkoopgesprek te voeren. Uiteraard heb je passie voor auto's en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb je  MBO/HBO werk- en denkniveau, Minimaal 1a 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie,  Klantgerichte instelling, ondernemend vermogen, representatieve uitstraling en woonachtig in deze omgeving .

Wij bieden:

  • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
  • Een marktconform salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket 
  • mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl, of bij vragen over de functie kun je bellen met 06-50203365.

 

Flexibility Eindhoven-Best is al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.