user

Verkoopspecialist bedrijfswagens EmmenVandaag

7/11/2022


We zijn op zoek naar een verkoopspecialist bedrijfswagens voor een prachtig merk in de regio Emmen.

Als ambassadeur van het prachtige merk ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe bedrijfswagens.  Via acquisitie en netwerken zul je nieuwe klanten werven en bestaande relaties koesteren. Naast dat je klanten op locatie bezoekt zul je ook relaties en prospects in de showroom ontvangen. Tenslotte volg je de order en afhandeling vanaf het moment van afsluiten tot aflevering.

Beschik jij over een klantgerichte verkoopstijl met enkele jaren ervaring binnen de verkoop van bedrijfsauto's. Heb je een MBO+ - HBO werk- en denkniveau en ben je overtuigend, representatief, integer,  initiatiefrijk en je hebt een sterke dosis ondernemend vermogen en humor.

Ben je woonachtig in de regio Emmen en wordt je enthousiast van bovenstaande profielomschrijving, reageer dan!

Wij bieden:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast een aantrekkelijk salaris met bonusregeling en bij de functie passende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een auto van de zaak, kom je in deze uitdagende functie terecht in een onderneming waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd. Deze onderneming kenmerkt zich door een collegiale, informele werksfeer met alle mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.automotive@flexibility.nl

Bij vragen over de functie kun je telefonisch contact met Rob Genefaas opnemen onder nummer               

06-50203365.