user

Verkoopadviseur buitendienst | RijssenVandaag

26/01/2023

Heb jij een achtergrond in de verkoop, ben jij woonachtig in de buurt van Rijssen en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een verkoopadviseur buitendienst. De opdrachtgever is een belangrijke speler op het gebied van isolatie. Met het isoleren van woningen, bedrijfspanden en agrarische objecten maken zij Europa duurzamer.

Wat ga jij als verkoopadviser buitendienst doen?

In deze zelfstandige en dynamische functie van verkoopadviseur staat pionieren voorop. Ruim 80% van het werk bestaat uit koude of warme acquisitie gericht op de particuliere markt (denk hierbij aan woonwijken als werkgebied). Je werft nieuwe klanten door middel van door-to-door selling. Deze klanten geef je vervolgens door aan de afdeling “Verkoop Binnendienst” die met deze klanten een afspraak plannen. Een andere collega bezoekt de klant en maakt vervolgens een advies op maat. Dit isolatiebedrijf doet op een transparante manier zaken en biedt uitstekende dienstverlening. Je werkt samen met een collega en één keer per twee weken kom je samen met alle collega’s naar kantoor. Na een korte interne opleiding leer je alle mogelijkheden omtrent woningisolatie, denk je mee met de onderneming en spreek je de taal van de klant. 

Wie zoeken wij?

  • Je bent zeer proactief en zelfstandig;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair;
  • Je kunt koopsignalen zien en vertalen naar een afspraak;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en beheersing van de Nederlandse taal;
  • Het hebben van commerciële ervaring is een pré, maar geen must.

Wat hebben wij te bieden?

  • Je komt te werken in een jong team met ervaren verkopers die trots zijn op dit bedrijf. Elke dag wordt jouw productkennis, overtuigingskracht en verkoopvaardigheid verbeterd door middel van training. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding en coaching;
  • Je ontvangt een basissalaris met een uitstekende resultaatafhankelijke bonus;
  • Voor de toekomst bieden we doorgroeimogelijkheden naar alle andere commerciële of zelfs leidinggevende functies binnen het isolatiebedrijf.

Over Flexibility

Goede mensen maken een organisatie geweldig. Bij Flexibility brengen we talenten en organisaties bij elkaar. We richten ons op kantoor gerelateerde banen op mbo-/hbo- en wo-niveau. Onze ondernemers hebben hun sporen in de arbeidsbemiddeling ruimschoots verdiend. Het zijn echte ‘matchmakers’, die als geen ander in staat zijn de juiste kandidaat te selecteren. Dat doen zij op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrolling.

Heb je interesse in deze vacature? Schroom dan niet om contact op te nemen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar robert.oudeveldhuis@flexibility.nl of bel met 06-24675194.

Wij streven ernaar om binnen één werkdag een terugkoppeling te geven, indien het cv aansluit bij de vacature