user

Verkoopadviseur Vloeren m/vVandaag

26/01/2023


Wie zijn wij:

Onze opdrachtgever in Harderwijk is een ambitieuze vloerenwinkel die onderdeel uitmaakt van de ‘3 speciaalzaken onder 1 dak’. In hun 1200 m2 showroom kunnen klanten terecht voor keukens, badkamers en vloeren, inclusief montage. Hierbij staat ontzorgen hoog in het vaandel. Zij hebben een breed assortiment aan tegels, pvc, laminaat, parket, vinyl en tapijt en richten zich hierbij op het midden en hogere segment.

Wie zoeken wij en wat ga je doen?

Wij zoeken een dame of heer die het onwijs leuk vindt om onze klanten te adviseren over hun nieuw aan te schaffen vloer. Dus je houd je bezig met verkoop- en adviesgesprekken. Naar aanleiding hiervan moeten er offertes gemaakt worden die je vervolgens gaat nabellen. Uiteraard hou je goed de showroom in de gaten wie er binnenkomt en je zorgt ervoor dat deze netjes in orde is. Tevens zorg jij ervoor dat de bestellingen tijdig gedaan worden en af en toe moet er ook nog wat gesjouwd als dat zo uitkomt. Je houdt ook in de gaten wanneer de montages ingepland moeten worden zodat de klanten exact weten wanneer jullie komen.

Kortom is geen enkele dag hetzelfde en het ligt er dus maar helemaal aan hoe jouw dag eruitziet maar het feit is ook dat je omringd wordt met leuke ambitieuze collega’s die er samen met jou tegenaan gaan en jou gaan helpen daar waar het maar nodig is.

Eigenlijk vragen wij helemaal niet zoveel:

Wat wij graag in jouw persoon willen zien is dat je enthousiast bent en bereidt om veel te leren. Jij weet dat je het verkopen in je genen hebt zitten en jij begrijpt hoe je mensen moet aanspreken en wanneer je ze op hun gemak moet stellen. Dus als je dat eerder hebt gedaan in de praktijk is dat mooi meegenomen, maar het is geen must!

Daarnaast kan je goed werken met MS Office zoals Excel, Outlook en eventueel Exact maar ook dit valt goed te leren. Een rijbewijs is echt wel een must in deze job omdat je ook naar de klanten toe moet als dit nodig is. Hou er wel rekening mee dat werken op zaterdag heel normaal is bij ons want dit is één van de drukste dagen. Omdat je na een lange werkdag ook weer lekker op tijd thuis wilt zijn is het handig als je niet al te ver buiten Harderwijk woont.

En dan…Wat kunnen wij bieden:

Iedereen zegt natuurlijk dat het een hele leuke werkomgeving is maar wij dagen je uit om dat aan den lijve te ondervinden door te reageren en dan maken we een afspraak!

Maar daarnaast kan ik je alvast toezeggen dat het onwijs leuke gasten zijn met wie je gaat samenwerken. Het is een jong, dynamisch team die hard werken en heel veel lol maken. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen want het bedrijf groeit enorm.

Hebben we jouw interesse?

Reageer dan naar Amarens Rijkmans van Flexibility Harderwijk door het sturen van je CV en motivatie. Amarens.rijkmans@flexibility.nl Bellen voor meer info kan natuurlijk ook : 06-51221701