user

Verkoopadviseur | Automotive | HoofddorpVandaag

4/11/2022

Verkoopadviseur Hoofddorp

Voor een mooie autodealer zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven verkoopadviseur.

Ben jij een geboren verkoper en heb je altijd al willen werken voor een van de grootste automerken? En heb jij een passie voor het verkoop vak en ga jij daarbij altijd tot het uiterste? Grijp dan nu je kans!

Als kundige gesprekspartner breng je de wensen van je klant moeiteloos in kaart. Door jouw ervaring in sales weet je een deal soepel en vertrouwd te sluiten. Je hebt uitstekende netwerkvaardigheden en daarnaast ben je ondernemend en gastvrij.

Wij vragen:

Minimaal MBO-4/HBO werk- en denkniveau.

2 jaar relevante werkervaring

Wij bieden:

Je komt te werken in een gezellig team dat graag voor elkaar klaar staat. Daarnaast krijg je een passend salaris en uitstekende secundaire voorwaarden zoals onder andere een auto van de zaak en een goede pensioenregeling.

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas@flexibility.nl Bij vragen over de functie kun je telefonisch contact met Rob Genefaas opnemen onder nummer 06-50203365.

 

Flexibility Eindhoven-Best en Flexibility Flevoland zijn al geruime tijd hét arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau. Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.