user

Vacature meubelstoffeerderVandaag

27/01/2023


Vacature meubelstoffeerder

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als meubel stoffeerder voor de lange termijn, een uitstekend salaris en een directe aanstelling bij het bedrijf zelf? Lees dan snel verder!

Voor een heel mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een stoffeerder. Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent en leverancier van kantoorinrichting. Al meer dan honderd jaar produceert en verkoopt dit bedrijf designmeubilair. Medewerkers hebben 1 ding gemeen; ze zijn ontzettend trots op het werk wat ze maken, dit dragen zij dan ook uit naar de buitenwereld.

Dit ga je doen als stoffeerder

In de Stoffeerderij ontvang je halffabricaten uit de snijderij, stikkerij en plakkerij. Deze delen stoffeer en monteer je conform werkinstructies tot een eindproduct wat voldoet aan de klantwensen. Er wordt gewerkt met diverse soorten stof waaronder bijvoorbeeld leder, velours en kunstleder.

Wat mag je verwachten?

 Dit bedrijf biedt een inspirerende werkplek binnen een groeiende organisatie. Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontplooien en nieuwe ideeën aan te dragen. Verder bieden ze jou het volgende:

  • Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en groei;
  • Een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving;
  • Een zeer goed salaris (tussen de 2500 en 3500 euro bruto per maand) en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring;
  • Werk voor de lange termijn met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Wat zijn jouw skills?

  • Je bent in staat om de gewenste stoffering te controleren/beoordelen en te monteren;
  • Kennis/ervaring van/met afstellen van werkbanken en (elektrische) handgereedschappen;
  • Productiedocumenten kunnen lezen en begrijpen;

 

Ga jij graag aan de slag als stoffeerder binnen dit mooie bedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatiebrief via rens.verhaar@hetuitzendbureau.nl en nemen we direct contact met je op.