user

Vacature PlakkerVandaag

26/01/2023


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn, een uitstekend salaris en een directe aanstelling bij het bedrijf zelf? Lees dan snel verder!

Voor een heel mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een plakker. Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent en leverancier van kantoorinrichting. Al meer dan honderd jaar produceert en verkoopt dit bedrijf designmeubilair. Medewerkers hebben 1 ding gemeen; ze zijn ontzettend trots op het werk wat ze maken, dit dragen zij dan ook uit naar de buitenwereld.

Dit ga je doen als plakker

Als Plakker voorzie je delen van hout, staal en kunststof van polyether of schuim ten behoeve van het stoffeerproces. Dit doe je door middel van het handmatig lijmen van deze onderdelen. Na het lijmen moeten de onderdelen voldoen aan de klantwensen. Hierna kan het onderdeel gestoffeerd worden. 

Wat kan je verwachten?

 Dit bedrijf biedt een inspirerende werkplek binnen een groeiende organisatie. Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontplooien en nieuwe ideeën aan te dragen. Verder bieden ze jou het volgende:

  • Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief en groei;
  • Een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving;
  • Een zeer goed salaris (tussen de 2000 en 2800 euro bruto per maand) en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring;
  • Werk voor de lange termijn met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Wat zijn jouw skills?

  • MBO werk en denk niveau;
  • Zeer nauwkeurig kunnen werken;
  • Productiedocumenten kunnen lezen en begrijpen;

 

Ga jij graag aan de slag als plakker binnen dit mooie bedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatiebrief via rens.verhaar@hetuitzendbureau.nl en nemen we direct contact met je op.