user

Utility EngineerVandaag

4/11/2022

f5e37f20-7a8c-11ec-b1b5-e78ed92cfb92?v=XzVj5HWDKkamThlrV3SmUQ==

Is het beheren en onderhouden van gebouw- en bedrijfsgebonden installaties in een productieomgeving jouw passie? Vind jij het leuk om projectmatig te werken en met externe partijen te schakelen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!  

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden:

In deze functie als Utility Engineer ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van en het onderhoud en opvolging van storingen aan de gebouw- en bedrijfsgebonden installaties. Daarnaast onderzoek je structurele probleemgebieden gerelateerd aan de installaties en initieer en begeleid je projecten gericht op ontwikkeling en verbetering van de installaties.

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en coördineren van storingen aan de installaties, zoals; perslucht-, koel-, en sprinklerinstallaties en op basis van een analyse van de storingsdata doe je verbetervoorstellen voor het onderhoudsplan en de onderhoudscontracten.

Jouw taken zijn o.a.:

  • Het onderzoeken van en onderzoek doen naar nieuwe, innovatieve, technieken en toepassingen voor de installaties.
  • Het uitwerken van verbetervoorstellen en benodigde vervangingsinvesteringen en capaciteitsuitbreiding en afstemming hierover met interne en externe partijen.
  • Het beheren van het korte en lange termijn onderhoudsplan voor de installaties.
  • Meedenken en adviseren in verbetervoorstellen die op het snijvlak liggen tussen het primaire productieprocessen en de installaties.
  • Coördineren, deelnemen aan, bewaken van en rapporteren over de voortgang van utility gerelateerde projecten en het aansturen van de project medewerkers.

Om de functie goed te kunnen uitvoeren vragen wij van jou:

  • Een HBO opleiding werktuigbouwkunde en 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie waarin je hebt gewerkt met utiliteiten zoals, perslucht- en diverse koelinstallaties.
  • Je bent communicatief vaardig om op verschillende niveaus met in- en externe gesprekspartners te kunnen schakelen.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent gewend aan de hectiek van een productiebedrijf waarbij jij de juiste prioriteiten weet te stellen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord in geschrift.

Wat bieden wij jou!

Je komt te werken in een mooi en innovatief bedrijf dat altijd het beste uit haar mensen wilt halen. Je krijgt volop de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen in deze functie!

Jouw team bestaat, naast jou, uit 4 collega’s; Utility Manager, Utility Engineer, Facilitair Coordinator en een Facilitair medewerker.  Zij staan klaar om jou vol enthousiasme in te werken. De bedrijfscultuur is dynamisch en informeel. Ze bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om een fulltime functie in dagdienst.

Wie word jouw werkgever?

Jouw toekomstige werkgever, Berry | PET Power is dé innovatieve leider in Europa op het gebied van rigide kunststof PET verpakkingsoplossingen. Berry | PET Power maakt onderdeel uit van de wereldspeler Berry Global. De kunststof PET heeft een breed toepassingsgebied en de markt voor PET producten is continu in ontwikkeling; mede ook door de recente focus op duurzame verpakkingsoplossingen. Berry | PET Power heeft de ambitie om op het gebied van interne & externe duurzame ontwikkelingen, voorop te lopen binnen de verpakkingsmarkt. Dit doen we door resultaatgericht, vastbesloten, georganiseerd en vindingrijk te zijn bij al onze processen, welke terugkomen in onze kernwaarden. Berry | PET Power besteedt veel aandacht aan ontwikkeling & groei van haar medewerkers en is daarnaast ook continu op zoek naar nieuwe medewerkers die bij willen dragen aan verdere ontwikkelingen van ons bedrijf.

Enthousiast geworden over deze leuke job? Solliciteer direct of mail je cv naar jasmijnenmarlies@flexibility.nl. Voor vragen kan je ons ook bellen op het telefoonnummer 06-41548664. Wij kijken uit naar jouw reactie!