user

Toppers gezocht voor The Sign AcademyVandaag

2/08/2022The SignAcademy 

Textline doet het altijd een beetje anders dan de rest. Dat houdt ons creatief en inspireert onze medewerkers en relaties.

En omdat wij bulken van ervaring in alle facetten van ons mooie vak en wij deze kennis graag willen overdragen is de SignAcademy ontstaan.

 

Kun je (nog) niets, dan ben je welkom!

De SignAcademy kent twee richtingen namelijk ‘specialist verwerking folies’ en ‘technisch monteur’. 

 

Dus of je wordt specialist in het plakken en wrappen van auto’s, borden, ramen, keukens en ga zo maar door.  Of je gaat meer voor de technische kant van ons vak, je bedenkt, maakt en plaatst reclameconstructies. Hierbij werk je  met vele materialen als hout, staal, aluminium en tegenwoordig biobased en duurzame materialen. Je krijgt ook te maken met electronica, led-verlichting en neon, heel gevarieerd dus! 

 

Welke MBO-opleiding je inmiddels al op zak hebt is niet zo relevant, het gaat er om dat je graag met je handen werkt, deze graag uit de mouwen steekt en jouw unieke kwaliteiten graag wilt omzetten in vakmanschap. Het hebben van een rijbewijs is handig omdat ons werk ook vaak op locaties plaatsvindt. 

 

Opleiding + salaris!

Start je op de SignAcademy, dan krijg je direct een prima salaris. Bij zowel de richting van folie verwerker als de richting van technisch monteur ga je alle disciplines, en dat zijn er veel, stap voor stap doorlopen en maken we binnen 2 jaar een volwaardig specialist van je en groeit jouw salaris vanzelfsprekend met je mee.

 

Wel ervaring?

Heb je inmiddels een of meerdere jaren ervaring in de signbranche of in een vergelijkbare technische job en wil je op een hoger niveau komen in de reclamebranche ? 

Neem dan zeker ook contact op, we doen je graag een goed voorstel! 

 

Wil je meer weten of gewoon aan de slag? Mail of bel dan met Amarens Rijkmans van Flexibility Harderwijk,

tel. 0341 - 70 14 42 of harderwijk@flexibility.nl