user

Technisch Medewerker BinnendienstVandaag

1/11/2022


Eén van onze opdrachtgevers in Raamsdonksveer zoekt, ter uitbreiding van het team, meerdere monteurs. In deze functie ga je zorghulpmiddelen zodanig assembleren, aanpassen, reviseren en/of op maat maken dat deze volgens afspraak aan de klant kunnen worden uitgeleverd.  Je beoordeelt het hulpmiddel op de technische staat en doet de nodige aanpassingen en/of vervangingen . Door jouw inzet kunnen mensen met een (tijdelijke) beperking optimaal gebruik maken van hun hulpmiddel en zijn ze mobieler. 

Voor deze functie is het niet noodzakelijk om een technische opleiding te hebben gevolgd. Vooral je technisch inzicht en affiniteit zijn van belang. Heb dit inzicht, twee rechterhanden en wil je een carrièreswitch maken? Ook dan zijn er mogelijkheden. 

Functie-eisen:

  • MBO-geschoold, bij voorkeur in technische richting;
  • Kennis van Elektro is een pré;
  • Fulltime (38u) beschikbaar;
  • Technisch goed onderlegd;
  • Oplossingsgericht, creatief en slagvaardig.

Aanbod:

Leuke afwisselende functie in een dynamische organisatie met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en het volgen van opleidingen. Ook zijn er binnen de afdeling volop mogelijkheden om door te groeien naar senior monteur. Het salaris, afhankelijk van je opgedane ervaring en de mate waarin je zelfstandig kunt werken, ligt tussen de € 2100,- en € 2500,- bruto per maand obv een 38-urige werkweek. Aanvang in overleg, maar op korte termijn mogelijk.