user

Technical support specialistVandaag

3/11/2022


Ben jij technisch geschoold? Ervaring met productieprocessen? Hou je van afwisselende projecten met uitdagingen?  

Je bent onderweg naar kantoor nadat je met een klant op locatie overlegd hebt om een test te  begeleiden met die ene specifieke lijm, tussendoor bel je een collega om te overleggen hoe je de training voor een nieuwe klant het beste kan aanpakken. Je collega vertelt je alles over de prospect waar ze het productieproces willen versnellen door een andere lijm toe te passen. Jij geeft een voorzet voor de training en vraagt of de productdocumentatie die je vorige week gemaakt hebt, klaarligt.

Geen enkele werkdag is hetzelfde, geen klant is gelijk, jouw expertise is van belang, jouw luisterend oor belangrijk voor de klantrelatie.

Spreekt dit je aan? Kom dan werken bij Sika als market field specialist Benelux.

Sika is wereldwijd actief met gespecialiseerde oplossingen voor zowel industrie als bouw. Sika’s productlijnen vallen op door de hoge productkwaliteit en de bijbehorende service door haar medewerkers. Het brede programma van Sika biedt oplossingen voor zowel de bouw als industrie met onder meer lijmen, kitten, materialen voor demping en versterking, betonhulpstoffen, mortels, systemen voor daken en waterdichting, industriële vloeren en sportvloeren.

Voor de afdeling Industrie & Sealing en Bonding willen zij in contact komen met een nieuwe collega die ervaring heeft als technical support specialist / Engineer.

Wat ga je doen?

Kort samengevat; jij bent verantwoordelijk voor het technisch begeleiden van projecten bij klanten zodat de juiste Sika lijmproducten in het productieproces worden gebruikt. De markt is groot; de industriële markt waar lijm nodig is, zijn jouw klanten in de Benelux. Dat doe je samen met je collega’s van de buitendienst en van de binnendienst. Je bent regelmatig onderweg.

Naast het begeleiden, geef je ondersteuning op het gebied van techniek, ben je continue bezig met marktontwikkelingen en strategie.

Omdat jij de klant kent en weet wat er speelt, geef je aan hen trainingen op het gebied van industriële afdichtingen en lijmverbindingen, introduceer je de nieuwste producten en zorg je voor de juiste documentatie van de nieuwste producten.

Top job! Dat vraagt om goede skills! Heb/ben jij

  • Een afgeronde hbo-opleiding (WTB)
  • Een goede beheersing van Nederlands en Engelse en Duitse taal
  • Affiniteit met een internationale werkomgeving
  • In bezit van een rijbewijs

Daarnaast heb/ben je

  • Communicatief vaardig
  • Stressbestendig
  • Zelfstandig werkend

Sika in Nederland

In Nederland werkt Sika vanuit vestigingen in Deventer en Utrecht met 140 medewerkers. Door dicht op de markt te opereren, kunnen wij ons aanbod van producten, systemen en service continu vernieuwen, verbeteren en op elkaar afstemmen. Daarbij staan focus op duurzame ontwikkeling en winst voor onze klanten op nummer 1. Meer weten? Kijk dan op sika.nl

Wat heeft Sika jou te bieden?

Een zelfstandige functie met veel technische uitdagingen in een markt die continue in ontwikkeling is. Je krijgt een contract met een prima salaris, een leaseauto en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 25 vakantiedagen, 8 roostervrije dagen, vakantiegeld, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, WIA-verzekering.

Heb je interesse? Stuur dan je cv met korte motivatie naar esther.huurman@flexibility.nl of stuur een link van je LinkedIn profiel. Heb je vragen? Bel dan met 06 24 33 50 03

Bedenk ook dat we meer vacatures hebben, en dat we voor je op zoek willen gaan. Stuur bij voorkeur een e-mail esther.huurman@flexibility.nl (liefst met een cv, een korte motivatie en bereikbaarheidsgegevens), of bel gewoon direct naar: Esther Huurman, 06-24 33 5003. Als je meer wilt weten over Flexibility, kijk dan op www.flexibility.nl/stedendriehoek