user

TIG lasserVandaag

19/06/2021

Wat ga je doen als TIG Lasser?
Als TIG Lasser zie je iedere keer opnieuw de uitdaging om aan de hand van tekeningen en werkinstructies hoogwaardig laswerk te verrichten. Wij zoeken starters die graag werkervaring willen opdoen in de metaalbewerking. Heb je al ervaring dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn namelijk ook op zoek naar ervaren TIG Lassers. De exacte werkzaamheden zijn afhankelijk van de opleiding en de ervaring die je hebt. Hoe meer ervaring je hebt, hoe zelfstandiger je aan de slag kunt.

 

Functie-eisen:

  • Je hebt VMBO techniek óf minimaal HAVO óf MBO Metaaltechniek, niveau 2
  • Je bent bereid om zowel in dagdienst als in ploegendienst te werken.
  • Je beschikt over eigen vervoer.


Wat biedt Sep Peeters?

Samen met onze opdrachtgever bieden wij jou een goed salaris als TIG Lasser. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je opleiding en ervaring die je als TIG Lasser hebt opgedaan. Bij ons zijn er voor jou verschillende mogelijkheden om te groeien. SEP Peeters Uitzendorganisatie is gespecialiseerd in het bemiddelen van technische uitzendkrachten op hoger, middelbaar en laag niveau. Wij houden rekening met jouw wensen, luisteren naar jouw ideeën en ambities.  Wil je meer weten wat SEP Peeters voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Solliciteren bij SEP Peeters
Ben je geïnteresseerd in de functie TIG Lasser? Dan kun je heel gemakkelijk solliciteren via de button “Direct solliciteren”