user

SysteembeheerderVandaag

3/11/2022


Systeembeheerder

Systeembeheerder (38 uur) RAALTE

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van IT-storingen voor alle eindgebruikers. Je biedt eerste lijns ondersteuning op IT gebruikershardware en –software en je lost IT gerelateerde vragen per telefoon, per e-mail of persoonlijk op. Je draagt zorg voor een goede storingsdocumentatie bij -met name- structureel voorkomende storingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van IT-storingen en de daarbij behorende administratie. Tot slot houd je de documentatie en hardware registratie up-to-date.

Je werkt samen met een ervaren collega die het systeem beheer tot nu toe alleen verzorgd en die op zoek is naar goede versterking.  

JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

- Verhelpt storingen aan de ICT infrastructuur, computers, randapparaten, telefooncentrale ed.;
- Vervult de helpdeskfunctie in eerste en/of tweede lijn;
- Ondersteunt en instrueert gebruikers in het gebruik van (nieuwe) programma’s;
- Beheren, installeren en onderhouden van werkplekken.

JOUW VAARDIGHEDEN

We zoeken een talent met enthousiasme en passie voor het vak en de drive om te blijven ontwikkelen. Je klantgerichte instelling en je voorkeur om te werken in teamverband maken dat je collega’s je graag zien. Wanneer dit en onderstaande punten aansluiten bij jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid, dan nodigen we je graag uit te solliciteren.

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau, met een IT/ICT-opleiding;
  • Je bent een nuchtere ICT specialist met minimaal 1 tot 3 jaar ervaring;
  • Je hebt ervaring met het oplossen van problemen op server en netwerk niveau en bent ook goed in staat om zelfstandig te werken;
  • Kennis van IT netwerken (TCP/IP, Switches, WLAN), (Azure) Active Directory;
  • Uitgebreide kennis van Windows 10/11 en Microsoft Office 365;
  • Kennis van PC’s, laptops, printers en telefonie (vast/mobiel);
  • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een must zodat je onze collega’s in Engeland en Duitsland goed te woord kunt staan;
  • Doelgericht, eerlijk, toegewijd (dienstbaar), nuchter, daadkrachtig, ambitieus, klantgericht, commercieel, accuraat en probleemoplossend vermogen zijn termen die bij jou passen.

INFORMATIE

Spreekt het jou aan om in bovenstaande functie aan de slag te gaan, stuur dan je motivatie met CV naar: denham@hetuitzendbureau.nl.
Voor nadere inlichtingen over de bovenstaande functie kun je contact opnemen met
Emma Vermeulen; 06-28992376