user

SysteembeheerderVandaag

13/03/2024


Wie ben jij?

Als veelzijdige systeembeheerder ben jij de drijvende kracht achter een vlekkeloos functionerende ICT-infrastructuur, niet alleen voor het kantoor in Steenbergen, maar ook voor onze overige vestigingen verspreid over Europa. Samen met twee collega's werk je aan het optimaliseren van systemen en zorg je voor eerstelijns- en tweedelijns beheer en onderhoud. Daarnaast behoort het beheren van firewalls en switches tot jouw dagelijkse taken. Je hebt een proactieve rol in het meedenken over verbeteringen in de ICT-omgeving en waarborgt een gedegen documentatie van werkzaamheden en eventuele storingen.

Met jouw diepgaande kennis van VMWare, M365, MS 2019/2022 servers, Xenapp, MS SQL en 3CX toon je aan dat je thuis bent in verschillende technologieën die van cruciaal belang zijn voor een goed functionerende ICT-infrastructuur. Niet alleen beschik je over sterke technische vaardigheden, maar je hebt ook een positieve samenwerkingshouding en uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met collega's en bij te dragen aan een optimale werkomgeving.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een professional met een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur in de richting van ICT-beheer, die beschikt over (basis-) kennis van TCP/IP, VLANS en routing. Aantoonbare ervaring als systeembeheerder, evenals expertise op het gebied van VMWare, Xenapp, routing en netwerkinfrastructuur, is essentieel.

onze opdrachtgever is een toonaangevend industrieel bedrijf gevestigd in Steenbergen, gespecialiseerd in hoogwaardige producten, speciaal ontworpen om te presteren onder bijzondere omstandigheden. Met meer dan 40 jaar ervaring en een team van deskundige medewerkers bieden zij hun klanten een uitstekende service. Met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië en Zwitserland, opereren zij wereldwijd met de focus op Europa. 

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden jou een uitdagende werkplek binnen een groeiende en internationale organisatie. Er zijn mogelijkheden voor zowel persoonlijke als technische ontwikkeling via opleidingsprogramma's, met de kans om op termijn door te groeien in de functie. Daarnaast een salaris passend bij jouw kennis en ervaring

Meer weten?

Ben jij degene die wij zoeken? Dan komen we graag met je in contact!

Nico Damen - 0645870814 - nico.damen@flexibility.nl

Jolanda Bordewijk - 0613831418 - jolanda.bordewijk@flexibility.nl