user

Supportmedewerker accountancy software (hbo)Vandaag

15/09/2022


Onze opdrachtgever in Utrecht is een leverancier van bedrijfssoftware. Ze ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt deze software voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Voor de afdeling 'Accountancy' in Utrecht zijn wij op zoek naar een supportconsultant.

De functie
Als support consultant beantwoord je, zowel telefonisch als via mail, vragen van klanten en collega's over de functionaliteiten van de software. Je registreert alle vragen in het systeem, zodat informatie over de specifieke vraag op het internet beschikbaar voor klanten. Je onderhoudt  intensief contact met je collega's van support en ontwikkeling en samen werk je aan je kennis van de diverse modules binnen de complete suite. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je kunt deze op een correcte en vriendelijke manier helpen. Je weet de juiste vragen te stellen, zodat je in no-time de oorzaak van het probleem hebt gevonden.

Wij vragen
Je beschikt over een (afgeronde) HBO opleiding, bij voorkeur in de richting accountancy of bedrijfseconomie.

Ook heb je  bij voorkeur een fiscaal bijvak gehad. Je bent geïnteresseerd in bedrijfsprocessen en de automatisering daarvan.

Je bent communicatief heel goed ontwikkeld en kunt goed luisteren. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan.

Je bent in staat om relaties met de klanten te onderhouden en verder uit te bouwen. Je doorziet de klantprocessen, signaleert vraagstukken en draagt hiervoor oplossingen aan. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent collegiaal ingesteld. Werkervaring binnen de financiële dienstverlening strekt sterk tot de aanbeveling.

Wij bieden
Naast een uitdagende en gevarieerde functie biedt de organisatie uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden en dito arbeidsvoorwaarden.