user

Storing CoordinatorVandaag

19/09/2022Wil jij samen met gezellige en gedreven collega’s aan de slag als Storing Coördinator waar je zowel met als zonder technische achtergrond aan kunt beginnen? Voor deze functie is het belangrijkste dat jij digitaal handig bent, goed prioriteiten kunt stellen en dat je zaken helder weet te communiceren met je zakelijke klanten en collega's.


Niet ‘gewoon een baan’.
Hou jij van een rustige werkomgeving? Dan is deze baan niet voor je weggelegd. Deze baan bij onze opdrachtgever in Oss is er namelijk een voor een Storing coördinator die samen met zijn/haar collega’s zorgt dat alle glasvezelaansluitingen bij zowel de particulieren als de zakelijke markt in goede banen worden geleid. En inmiddels zijn we niet alleen meer werkzaam met glasvezel werk, maar zijn wij ook dag en nacht in touw om bijvoorbeeld windmolens te monitoren en zijn we de meldkamer voor incidenten aan het Noordzee kanaal.

Je bent een kei in communiceren en door jouw organisatie- en plannerstalent zorg je dat alles in goede banen wordt geleid bij de zowel de klant als de opdrachtgever en je collega’s. Dit lukt je doordat je als Storing Coördinator:

 • 1e lijns storingsmeldingen van bedrijven aanneemt of  deze zelf opmerkt in de monitoringsystemen;
 • Storingen op afstand weet op te lossen. Als je hier niet uit komt, dan zet je de storing door naar de 2e of 3e lijn; 
 • Je vanuit kantoor de monteurs aan stuurt in het veld (die storingen aan het oplossen zijn) en begeleidt ze waar nodig;
 • Je contact onderhoudt ook met Engelstalige klanten in het buitenland; 

Niet ‘gewoon een bedrijf’.
Bij dit bedrijf gevestigd in Oss, zijn ze dag en nacht actief met glasvezel werkzaamheden. Dit doen zij zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Samen met een aantal andere partijen gaan zij heel Nederland verglazen om iedereen van supersnel internet te voorzien. Ze zijn trots op hun vakmanschap en de kennis die ze inzetten. Jij kan daaraan bijdragen!

Met ruim 250 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo word je met open armen ontvangen en goed ingewerkt. Je kan rekenen op mooie werkzaamheden en een lange loopbaan. Ook krijg je de kans om je verder te scholen door het volgen van diverse opleidingen en/of cursussen.

Jouw werkomgeving.
Met de ontwikkeling van 'smart cities' wordt supersnelle glasvezelinfrastructuur en energievoorziening steeds belangrijker. Bijvoorbeeld voor intelligente openbare verlichting, actuele reisinformatie bij haltes van openbaar vervoer, laadpalen en systemen voor het op afstand bewaken en bedienen van sluizen, bruggen en tunnels. De correcte werking van al deze systemen wordt op afstand gemonitord op een zogeheten NOC (Network Operation Center)

In het NOC in Oss zitten operators achter bureaus met drie beeldschermen. Tegenover hen staat een paneel met enorme schermen dat vrijwel de gehele breedte van de ruimte inneemt. Het is dus echt een gave, moderne omgeving. Van hieruit beheren zij het netwerk zeven dagen per week voor diverse bedrijven zoals T-Mobile en Eurofiber. Jij gaat dus aan de slag op het NOC, samen met gezellige en gedreven collega's in een professionele omgeving. 

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.
Ze vragen veel van jou als Storing coördinator en dus bieden ze veel. Om precies te zijn bieden ze voor deze functie op fulltime basis (ongeveer 34,6 uur - daar je in een 24/7 ploegendienst zit en je 6 van de 10 dagen werkt);

 • Om te starten een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vast contract;
 • Een marktconform en representatief salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE 70% betaalt. Voor later;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Niet ‘gewoon een medewerker’.
Dagelijks moeten zij het verschil maken om bij hun klanten op hun top te presteren. Dat vragen zij van al hun medewerkers, dus ook van jou als Storing coördinator. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk zul je flexibel moeten zijn en stevig in je schoenen moeten staan. Daarbovenop:

 • Je hebt minimaal MBO4 of HBO denkniveau en kunt dit aantonen met ervaring of een diploma;
 • Je hebt affiniteit met techniek en bent handig met moderne technieken. Ben jij diegene bij wie mensen aankloppen als ze problemen hebben met hun telefoon, laptop of wifi?;
 • Specifieke technische kennis is een pre, maar geen vereiste. Je gaat ervaren collega's hebben die je de nodige (glasvezel)kennis bijbrengen;
 • Je bent digitaal handig en kunt goed in verschillende softwaresystemen werken, waarbij je snel kunt schakelen;
 • Je weet goed prioriteiten te stellen en zaken procesmatig op te pakken;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en bent zeer klantvriendelijk;
 • Je bent bereid om in 24/7 ploegdiensten te werken.