user

Stage online marketing (content)Vandaag

1/11/2022


“Als stagiair in het marketing team krijg je echt het gevoel dat je volledig meedraait en over bijna alles mag meebeslissen, wat natuurlijk heel erg leuk is!”

Volg jij momenteel een HBO- of WO-opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie, vind je het leuk om creatief bezig te zijn met gave content en ben je op zoek naar een leuke stage bij een grote, nationale organisatie? Dan is dit gegarandeerd een stage die bij jou past!

Op ons gezellige hoofdkantoor in Breda zijn we vanaf de volgende schoolperiode (aanvang rond januari/februari) 2023 op zoek naar creatieve versterking op het gebied van marketing in de breedste zin van het woord. Als marketing stagiaire kom je terecht in het gedreven marketingteam van de Flexibility Groep, waar we iedere dag met alle facetten van zowel online- als offline marketing werken.

Wat ga je doen?

Je verstrekt het marketingteam en brengt hiervoor je allround kennis mee op het gebied van marketing en communicatie. We houden ons dagelijks bezig met bijna alle facetten van online marketing om onze merkbekendheid te stimuleren, ondersteuning te bieden aan onze 80 franchisenemers en nieuwe franchisenemers te werven. Hierbij ontwikkelen we uiteenlopende campagnes en staat onze to-do-list bomvol met social media, emailcampagnes, SEO- en SEA-werkzaamheden, etc. Daarbij kunnen we dus zeker wat extra handjes gebruiken!

Met name op het gebied van content marketing in de breedste zin van het woord, zoeken we een proactieve, gezellige teamspeler die graag gedreven en zelfstandig aan de slag gaat. Zo proberen we iedere maand het meeste uit onze online artikelen op de website, content op social media en de nieuwsbrieven te halen. We zetten onze franchisenemers en de verschillende vestigingen graag in de schijnwerpers die ze verdienen door middel van bijvoorbeeld toffe interviewartikelen, maar trekken ook maar al te graag met ons camera apparatuur door het hele land om met gave sfeerbeelden en interviews te schieten. Daarnaast hosten we in onze eigen foto-/ videostudio zowel interne als extern gerichte online kennissessies in de vorm van professionele webinars.

We werken in een open sfeer, waar alle creativiteit welkom en geen idee te gek is. Je krijgt dan ook een zelfstandige rol binnen het marketingteam en versterkt ons met jouw creatieve ideeën. Het staat je hierbij volledig vrij om samen met je collega’s de tofste formatten/ draaiboeken te bedenken. Alles om gave video’s te kunnen maken!

Wie ben jij?

  • Je bent een derde of vierdejaars Hbo-student op het gebied van marketing en communicatie, waarin je al enige ervaring hebt opgedaan
  • Je bent uitstekend in de Nederlandse taal
  • Je zoekt een stage voor minimaal 24 – 40 uur per week, voor een duur van minimaal 3 maanden vanaf de periode juni/september 2022
  • Je bent zelfstandig, leergierig, creatief en proactief (en misschien zelfs een tikkeltje extravert..)
  • Je bent graag creatief bezig en wilt graag veel leren van alle aspecten op het gebied van online en offline marketing
  • Je bent altijd gedreven om het beste resultaat te kunnen behalen en durft dan ook de leiding te nemen over project
  • Je bent altijd wel te porren voor een spontaan idee of nieuw uitprobeersel
  • Je bent een teamplayer en vind collegialiteit belangrijk, maar kunt ook goed zelfstandig aan de slag
  • Je werkt graag met een team enthousiastelingen, ziet alles als een avontuur en bent klaar om gave dingen te maken!

Wat wij bieden:

Een leerzame, allround marketing stage in een enthousiast en gedreven, maar vooral gezellig team binnen een dynamische organisatie. Een kans om je creatieve geest de vrije loop te laten en leuke ideeën op te zetten in een omgeving waar iedereen open staat voor creativiteit en bereid is om mee te werken. Een gezellige vrijdagmiddag borrel. En natuurlijk een leuke stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Flexibility Groep. Een nationale franchisegever op het gebied van uitzendbureaus. Met onze zes verschillende ‘labels’, helpen wij startende ondernemers door het hele land om een eigen lokaal uitzendbureau op te zetten en deze te laten floreren. Met onze labels: Flexibility Office, Flexschilder, HetUitzendbureau.nl, Technify, Flexibility Zorg en Flexibility Onderwijs opereren we in uiteenlopende (niche)markten en sectoren. We mogen ons dan ook met trots een van de grootste spelers op het gebied van Franchiseformules in de wereld van uitzenden en detachering noemen. (En trots zijn dus zeker!)

Ben jij klaar om toffe dingen te maken en veel te leren? Wij ook! Solliciteer direct en neem contact met ons op via marketing@flexibility.nl of 076 548 2111!