user

Spuiter/straler/coaten voor coating afdeling staal constructiewerk en coating (40 uur per week) Ervaren poeder coaterVandaag

4/11/2022


Spuiter/straler/coaten voor coating afdeling staal constructiewerk en coating (40 uur per week)

Ervaren poeder coater of leerbaan poedercoater

In deze functie verricht je diverse werkzaamheden variërend van visuele controles, stralen, afplakken, voorsmeren, voorbereidende werkzaamheden, spuiten (natlakken) en poedercoaten.

Jij bent samen met je collega’s op de afdeling coating een belangrijke spil in het bedrijf, omdat jullie de laatste stap van het proces uitvoeren. Jij geeft de producten kleur maar bovenal zorg je dat de klanten hoogwaardige gecoate producten krijgen. Je hebt enkele jaren ervaring op het gebied van coaten en begrijpt goed wat het proces van coaten behelst. Kwaliteit en de daarbij behorende processtappen zijn van cruciaal belang en jij begrijpt als geen ander wat erbij komt kijken om kwalitatieve coating aan te brengen. De opdrachtgevers stellen hoge eisen aan kwaliteit en levertijd, iets waar jij een waardevolle bijdrage in kunt leveren. Jij bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die uitgeleverd worden.

CV in Word documente

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd