user

Spackspuiter omgeving RaalteVandaag

7/11/2022


Heb jij geen probleem met boven je hoofd werken? Ben je secuur en lever je graag iets moois af? Weet je hoe je met spullen om moet gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een wand- en plafondspuiter. Een echte aanpakker die weet hoe hij een ruimte met de juiste middelen een totale transformatie kan geven en zo een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Wie jij bent en wat jij gaat doen

Voor je aan de slag gaat, beoordeel je de kwaliteit van muren en plafonds en bepaal je de technische haalbaarheid van de opdracht. Je informeert je leidinggevende, collega's en/of opdrachtgever over de uitvoering en eventuele bijzonderheden. Jij weet als geen ander hoe je vakkundig een laag aanbrengt met behulp van de spuitmachine, je werkt netjes voor, tijdens én na de klus en bent zuinig op gereedschappen en materialen.

 

Wat je van ons mag verwachten:
  • Een goed markconform salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een zelfstandige baan;
  • Beschikking over een auto van de zaak;
  • Werken in een leuk team


Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV (in Word) naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.