user

Software engineer voor complexe medische toepassing (kankerbestrijding)Vandaag

26/01/2023

Wil jij als software engineer bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve software die wordt ingezet om patiënten met kanker of hersenafwijkingen te behandelen?

On ze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van innovatieve apparatuur en software die ontwikkeld wordt om de levens van mensen met kanker en hersenaandoeningen te verbeteren, te verlengen en te redden. Hier is men trots op, maar zelfvoldaan is deze organisatie zeker niet. Iedere dag opnieuw wordt er er gewerkt aan de ontwikkeling en het verbeteren van de apparatuur en software.

Zoek jij een baan met voldoening waarbij je ook volop ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? T

Op dit moment is er een software-transitie binnen het bedrijf, dus het is sowieso een interessant moment om nu in te stappen in het team van ruim 10 software en system engineers die deel uitmaken van de Engineering afdeling. De komende jaren wordt de software om naar nieuwe technologieën en bestaande producten worden klaargemaakt voor migratie.

Het team is relatief klein en dat betekent dat je als een software engineer bij een breed scala aan activiteiten betrokken zult zijn. Hierbij kijk je steeds proactief waar je kunt bijdragen aan de continue verbetering van de software. Je rapporteert aan de manager software development.

Voor de ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van Visual Studio in een Azure DevOps omgeving en werkt men agile op basis van SAFe. De applicaties worden gemigreerd naar .Net core docker containers die via Kubernetes worden gemanaged. De front-end zal worden ontwikkeld in een MonoRepo met Angular.

Jij houd je met name bezig met de ontwikkeling van software, inclusief ontwerpen, implementatie, unittesten, integratie en bug fixing. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij risk management en root cause analyses.

Deze werkgever levert producten voor de medische sector. Dat betekent dat processen en kwaliteit belangrijk zijn. Het zorgvuldig documenteren van de software is hierbij essentieel.

Met jouw enthousiasme, analytisch vermogen en probleemoplossende instelling lever je een waardevolle bijdrage aan de gezamenlijke resultaten van het team: steeds betere producten waarmee zo’n 6.000 ziekenhuizen hun patiënten effectief kunnen behandelen én de realisatie van een succesvolle software-transitie.

Binnen deze rol heb je veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen, zoals de testafdeling, productmanagers en projectmanagers, maar ook met andere (buitenlandse) vestigingen. Vanzelfsprekend beschik je daarom over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Het development team werkt met de scrum agile methodiek, dus het is fijn als je daar al enige ervaring in hebt. 

Wij vragen
Ten minste een bachelor in een relevante richting, zoals Computer Science. Zo’n drie jaar werkervaring als Software Engineer, bij voorkeur met betrekking tot medische applicaties. Je beschikt over aantoonbare ervaring met Microsoft .NET Framework en C#,. Daarnaast heb je kennis van Microsoft Visual Studio en Azure DevOps en bij voorkeur ook van web front-end development applicaties zoals Angular, JavaScript, HTML of CSS en van ASP.NET Core.

Behalve dat je in deze baan belangrijk werk doet ter ondersteuning van de behandeling van kanker en hersenafwijkingen, is dit bedrijf ook een heel prettig bedrijf om bij werken. Men hecht veel waarde aan het welzijn van medewerkers en de werksfeer. Daarnaast wordt ook alle ruimte geboden om jezelf vakinhoudelijk, maar ook je carrière verder te ontwikkelen. Zowel in Nederland of, als je daar interesse in hebt, internationaal. Wat wij verder bieden als arbeidsvoorwaarden zijn onder andere:

Wij bieden
- een vast contract en een marktconform maandsalaris;
- vakantiegeld 8% over 12 maanden;
- bonus bij behalen van de resultaten;
- 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar;
- reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
- mogelijkheid tot thuiswerken;
- een hele actieve personeelsvereniging.