user

Servicetechnicus Werktuigbouwkundige InstallatiesVandaag

3/08/2022


Werk jij graag met mensen? Streef je naar hoge kwaliteit? Hou jij van techniek en geef je niet op tot je een probleem hebt opgelost en de klant tevreden achter kan laten? Dan zijn we op zoek naar jou! 

 

Wat ga je doen?

Als servicetechnicus ga je conform de voorschriften technische installaties in bedrijf stellen, beheren en onderhouden. Je lost storingen op en onderhoudt de installaties conform voorschriften en checklists. Je brengt hier rapportages van uit, registreert benodigde aanpassingen en rapporteert dit aan kantoor in Alkmaar voor verdere verwerking. Je geeft adviezen en brengt in overleg met kantoor verbetervoorstellen uit. Tot slot kan het voorkomen dat je incidenteel leidinggeeft aan 1 of 2 monteurs. Jouw werkgebied ligt voornamelijk binnen de driehoek Amsterdam, Utrecht, Den Haag.

Op de afdeling Technisch Beheer & Onderhoud werk je veelal samen met vaste klanten en objecten. Je leert deze kennen, geeft advies en zo bouw je een goede relatie op én daarmee ben je het visitekaartje naar de klant.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever was vroeger enkel in te schakelen voor loodgietersklussen, maar sinds 2018 is ze uitgegroeid tot een innovatieve totaaloplosser. Mede door Hollandse nuchterheid, lef en visie is het bedrijf getransformeerd naar een hightech E- en W-oplosser. Hierdoor kunnen ze de klanten nu volledig ontzorgen en zijn ze klaar voor de toekomst!

Dit doen ze door goed samen te werken, kritisch en betrouwbaar te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en natuurlijk de opdracht volgens afspraak uit te voeren.

 

Wie ben je?

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt minimaal een afgeronde studie op mbo-niveau 4 (bijvoorbeeld Service Technicus of Installatietechniek/werktuigbouwkunde)
 • Je bent in bezit van een F-Gassen (STEK) diploma
 • PO papieren zijn niet een must, wel een pré
 • Je bent communicatief vaardig, weet je prioriteiten te stellen en bent niet bang jouw mening te geven. Jouw adviezen worden op prijs gesteld!
 • Je kunt analytisch en resultaatgericht denken én de klant staat voor jou voorop
 • Je bent onderdeel van een team, die gezamenlijk storingsdiensten draait tegen een vergoeding

 

Wat mag je verwachten?

 • Je krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO Technisch Installatiebedrijf en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Onze opdrachtgever biedt jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je hebt recht op 25 vakantie- en 13 ADV dagen;
 • Je werkt bij een gezellig familiebedrijf met veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Dankzij een intern “Fit”-programma zijn er veel mogelijkheden en betreffende doorgroeimogelijkheden. Er worden cursussen, opleidingen en begeleiding geboden: eigenlijk alles om te zorgen dat jij op je plek zit en jezelf blijft uitdagen!

 

Natuurlijk is ook de werksfeer belangrijk. Zo wordt de week afgesloten met een vrijdagmiddagborrel en zijn er door het jaar heen verschillende feesten en personeelsuitjes die worden georganiseerd door de personeelsvereniging. 

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...