user

Servicemonteur in het groene hartVandaag

28/07/2022


Voor onze klant die werkzaam is in de wereld van de medische hulpmiddelen, zijn wij op zoek naar een


Servicemonteur regio Waddinxveen

Je kent niet alleen je collega´s bij naam maar ook de klanten die zitten te springen om jouw komst. Je bezoekt zorginstellingen, ziekenhuizen en klanten die met hun rolstoel gestrand zijn. Ervaring als Servicemonteur is een pré maar geen harde eis. Interesse voor techniek wel.

Zij hebben meer dan 10.000 hulpmiddelen die zij verhuren aan ziekenhuizen, gehandicapten- of zorginstellingen. Op het moment dat een rolstoel een lekke band heeft, de instellingen niet meer kloppen of een tillift niet meer werkt ga jij op pad om je klant uit de brand te helpen. Het aantal meldingen verschilt per dag. Soms zijn het 10 meldingen bij dezelfde klant en soms bezoek je meerdere klanten op één dag. Jij bent ons visitekaartje. Je komt in ziekenhuizen, gehandicapteninstellingen en verzorgingstehuizen.

Je werkt in een team met 15 andere servicemonteurs die verschillende werkzaamheden hebben. Afhankelijk van je eigen ambities en werkervaring kijken we welke klantgroep bij je past. Zo begin je met het onderhouden en repareren van (elektrische) rolstoelen. Heb je meer ervaring of het inmiddels onder de knie? Laat het ons vooral weten. Zij bieden je graag de kans om ook de complexere hulpmiddelen te onderhouden en repareren. Denk hierbij aan bedmovers en plafondliften.

Voor hen is het belangrijk dat iedereen bij de onze klant zichzelf kan zijn, met ieder zijn persoonlijke kwaliteiten en talenten. Zij zijn als zorgverbeteraars nooit uitgeleerd en worden enthousiast van het leren van nieuwe dingen. Zo kun je bij diverse trainingen volgen en certificaten behalen.

Ervaring in hun branche is een pré en er is een aantal eigenschappen die je mee moet brengen om deze functie succesvol uit te kunnen voeren:
· Interesse in techniek
· Een betrouwbaar, lerend en hartelijk karakter
· Flexibiliteit
· Je kan goed omgaan met gehandicapten en ouderen

Een harde eis is het hebben van een rijbewijs B.

Onze klant investeert in haar medewerkers, niet alleen in salaris maar ook in activiteiten. Zo zijn er al verschillende collega´s de lucht in gegaan met een luchtballon. Ze hebben nog een plek vrij ;-)…
Ieder jaar is er een uitbundig kerstfeest en ook in de zomer is er genoeg te doen! Zij hebben een jaarlijkse BBQ en in juni gaan zij met hun collega´s en aanhang naar de Efteling.

Contract: Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met kans op verlenging.
Salaris: Passend bij jouw ervaring
Aantal uur per week: 40 uur
Werktijden: 08:00 – 16:30 uur of 08:30 – 17:00 uur
Storingsdienst: 1x per 6 weken ben je van maandag tot maandag beschikbaar voor meldingen en reparaties tussen 17:00 – 09:00 uur
Word jij de beste in je vak? Upload je cv en vertel ons wat je motiveert!

Deze vacature is vacant voor zowel mannen als vrouwen. Is dit de baan die je altijd al zocht? Mail dan je CV voorzien van motivatiebrief naar zoetermeer@flexibility.nl