user

Servicemonteur buitendienst bouwconstructies/elektro-installatietechniek regelmatig overnachting in hotels in NLVandaag

25/01/2023


 


Functieomschrijving

Servicemonteur buitendienst bouwconstructies/elektro-installatietechniek regelmatig overnachting in hotels in NL

regelmatig overnachting op locatie in NL

technisch handig

geen 9-5 mentaliteit

Onze functie:

buitendienst. op locatie bij de klanten aan het plaatsen van onze bouwconstructies via specificaties, tekeningen en werkinstructies. Je sluit de bouwcontructies aan en lost eventuele storingen op. Je zorgt er samen met je collega’s voor, dat de projectplanning gehaald wordt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct en zorgt ervoor, dat de klanten tevreden zijn. Je bent regelmatig van huis in verband met de reisafstand naar de diverse locaties en verblijft dan samen met je collega’s in een hotel. In minder drukke tijden assisteer je bij de werkzaamheden van de binnendienst.

Wij zoeken:
Een technisch talent met MBO werk- en denkniveau met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt kennis van elektrotechniek en installatietechniek.

Je hebt een VCA-certificaat en

rijbewijs B(E).

heftruckcertificaat of bereid dit te halen

Je houdt ervan buiten te werken.

Klantvriendelijk

Communicatief vaardig en servicegericht.

Je bent proactief, oplossingsgericht en flexibel.

Jij bent het visitekaartje bij de klant Je bent fulltime beschikbaar en vindt het niet erg om doordeweeks veel van huis te zijn.

Wij bieden:
Een veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie met veel vrijheid. Volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen,

CV in Word

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd