user

Servicedesk MedewerkerVandaag

26/01/2023


Voor een relatie in de automatisering & Consultancy te Baarn met een filiaal in Capelle aan de IJssel zoeken wij een Servicedesk medewerker die er plezier in heeft de relaties klantvriendelijk te benaderen. 

Wat ga je doen?

Klanten helpen met al hun IT-gerelateerde vragen bij een bedrijf dat bij jou past. Want als servicedesk medewerker ga je flexibel aan de slag bij een van onze klanten.

Als servicedeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Met jouw communicatieve vaardigheden los jij remote vragen op over IT-infrastructuren zodat de klant weer vlot aan de slag kan. Tevens kan het ook zijn dat je af en toe op locatie de klant ontzorgt.

Wie ben jij?

  • Je beschikt minimaal over een mbo-niveau 4 opleiding richting IT;
  • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling;
  • Je hebt kennis van werkstations, laptops en randapparatuur;
  • Je hebt algemene kennis van Microsoft365, Exchange Server en andere mailoplossingen;
  • Je hebt algemene kennis van netwerken;
  • Je hebt kennis van standaard applicatiesoftware in de kantooromgeving;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat mag jij verwachten?
Een uitdagende werkomgeving waar je binnen een informeel team kan doen waar jij goed in bent. Iedereen heeft een gevarieerde functie met veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

De arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend prima in orde en bieden jou voldoende keuzevrijheid.
Het personeelsbeleid is erop afgestemd dat jij voor langere tijd komt werken.

Interesse of vragen? Neem contact op met Jeannette de Bruin te bereiken op 06-23394170 of stuur een mail aan utrecht@flexibility.nl

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...