user

Service adviseur recreatief vervoerVandaag

3/11/2022


 Service Adviseur (32-40 uur)

Binnen ons groeiende bedrijf is een vacature ontstaan van Service Adviseur.

De functie van Service Adviseur is een belangrijke spilfunctie en een bindende factor tussen de verschillende afdelingen en medewerkers binnen ons bedrijf.

Wat wordt jouw uitdaging?

Je zorgt voor synergie tussen de afdeling Verkoop rollend materieel en Technische Dienst inzake het rijklaar maken van verkochte voertuigen en je ondersteunt het technisch team van Front- en BackOffice medewerkers en Servicemonteurs. Je zorgt voor de naleving van de huidige processen maar je schroomt niet om mee te denken in verbeteringen. Je bent een echte teamplayer zowel voor de klant als voor je collega. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit veel klantencontact via mail en telefoon over onder andere aftersales en garantieverwerking alsmede uitleg geven aan de klant over werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Daarnaast ondersteun je de werkplaatsmedewerkers daar waar het kan met het oog op efficiënt en productief werken.

Ben jij degene die wij zoeken?

Ben je ambitieus en wil je in een veranderende organisatie werken waar nog groeikansen genoeg liggen? Heb je uitgebreide technische kennis in de vorm van een opleiding of werkervaring op MBO niveau bijvoorbeeld in de auto- of botenbranche? Ben je pro-actief, ondernemend, flexibel, besluitvaardig en stressbestendig? Beschik je over een echte werkmentaliteit, zowel in je doen en laten als in je communicatie? Ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam / Hoeksche Waard?  Dan is deze vacature echt iets voor jou!