user

Service PlannerVandaag

2/08/2022


Ben jij goed in het efficiënt inplannen van serviceopdrachten en routes voor je collega servicemonteurs en weet jij als geen ander hoe je op een enthousiaste en dienstverlenende wijze serviceaanvragen van de klanten af te handelen? Vind je gemakkelijk je weg binnen een dynamische omgeving en ervaar je verandering als een uitdaging? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker met enige ervaring, die daarnaast beschikt over uitstekende planningscapaciteiten, waarmee de servicedienstverlening op een top ondersteuning kan rekenen.  

 

Wat ga je doen?

De afdeling Customer Service staat centraal en is het gezicht van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de klant, servicemonteurs en ondersteunende partijen bij het inplannen van installatie en servicewerkzaamheden. Jij bent het die de werkzaamheden (bijv. diverse inmeet- en servicewerkzaamheden) inplant voor de servicemonteurs en ervoor zorgt dat ze met de juiste spullen op pad gaan. Kortom; jij zorgt voor de operationele afstemming tussen klant, monteur, sales, finance en logistiek.

Zo verzorg je bijvoorbeeld ook de communicatie met klant/consument over de leveringen en adviseert hen over producten en oplossingen, maar ga je ook servicevragen en klachten beoordelen en (telefonisch) afhandelen. Ook ga je de contacten onderhouden met externe partijen voor specifieke servicewerkzaamheden (o.a. inzet van zzp’ers bij specifieke projecten bijvoorbeeld).

Daarnaast verzorg je de administratieve afhandeling van de uitgevoerde serviceaanvragen.

Je rapporteert in deze veelzijdige functie rechtstreeks aan de Service Coördinator.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kwalitatieve badkamerproducten, die eenvoudig te installeren zijn. De onderneming streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Haar merken Tiger, Sealskin, Geesa en Impey worden verkocht via verschillende verkoopkanalen. Onze opdrachtgever is een fijn Nederlands familiebedrijf.

 

Wie ben je?

 • Jij bent op je best in een veelzijdige functie binnen een leuk en enthousiast team.
 • Je hebt enige relevante werkervaring in een vergelijkbare commerciële binnendienstfunctie en ervaring met het inplannen van opdrachten en routes?
 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau.
 • Je bent proactief, dienstverlenend en weet het begrip ‘service verlenen’ te vertalen naar je werk.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent enthousiast en gedreven, je staat stevig in je schoenen en vindt het prettig om je handen uit de mouwen te steken.

 

Wat mag je verwachten?

We bieden een uitdagende, veelzijdige functie binnen een ambitieuze werkomgeving. Verder kun je rekenen op:

 • Een uitstekend salaris.
 • Een prachtige werklocatie langs de A2 'in een splinternieuw hoofdkantoor' in Zaltbommel, wat goed te bereiken is met auto en OV vanuit zowel Utrecht als Den Bosch.
 • Een prima pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een prettige cultuur met korte communicatielijnen.
 • En natuurlijk leuke en enthousiaste collega’s!

 

LEER FLEXIBILITY KENNEN!
Wie werkt met Flexibility, weet: wij zijn energiek, optimistisch en enorm gedreven om het vandaag beter te doen dan gisteren. #omdathetwerkt. We zijn fan van kennis delen en eerlijk werken. We hebben onwijs veel plezier in wat we doen. Kom eens een keer bij ons langs, dan ervaar je dit direct...