user

Service Monteur ElektrotechniekVandaag

26/01/2023


Wij zijn op zoek naar jou!

Naar jou, omdat jij de ervaring hebt als elektromonteur om de verantwoordelijkheid op je te kunnen nemen, voor het zelfstandig en correct afhandelen van servicewerkzaamheden. Klantgericht en klantvriendelijke houding herken je in jezelf en je hebt een flexibele instelling om creactief en oplossingsgericht te kunnen werken.  Jou taak is om zelfstandig te installeren, repareren, onderhouden, in bedrijfstellen en opleveren van installaties. 

 

Uiteraard zullen er nevenwerkzaamheden worden verwacht zoals verkoopkansen herkennen en er naar handelen, bewaken van de werkbegroting, leidinggeven aan max 3 medewerkers, controle en bestellen van materialen.

 

Vanzelfsprekend wordt je hiervoor bedankt. Naast een mooi salaris in salarisgroep 8G rijd je ook in de auto van de zaak. 


Wij zijn een proffessional die met jou je carriere pad bewandelen om je zo snel mogelijk aan een leuke werkgever te verbinden. Negen van de tien medewerkers die door ons worden bemiddeld komen binnen zeven maanden in dienst bij het bedrijf. Spreekt bovenstaand functie jou aan, en wil je een baan met vastigheid, aarzel niet om contact op te nemen met ons. We zijn bereikbaar op nummer 06-16 11 39 33 of per mail emine.demir@flexibility.nl