user

Service EngineerVandaag

26/01/2023


Ben jij een echte vakman met ervaring en kennis van onderhoudstechniek en zie jij hoge kwaliteit van service en onderhoud als centraal onderwerp voor tevredenheid en binding van klanten? Reageer dan op onze vacature, de kandidaat treedt direct in dienst bij de opdrachtgever; 

Service engineer voor analyseapparatuur 

Over het bedrijf

De opdrachtgever helpt organisaties om de kwaliteit van hun producten te verbeteren en ze duurzaam, efficiënt en kostenbesparend te produceren. De hoogwaardige apparatuur wordt geleverd aan klanten  in de laboratorium- en procesindustrie. Veel van hun klanten en merken zijn internationale spelers. Dat maakt het werken als Service Engineer boeiend en dynamisch. Ze zijn gepassioneerd in wat we doen, maar maken ook graag tijd voor een luxe lunch met bubbels of een bijzonder uitje met het team.

                                                                                                

De functie

Als Service Engineer ben je bij ons actief in het preventief onderhouden, repareren en installeren van analyse instrumenten die worden toegepast in het laboratorium voor kwaliteitscontrole, research en development én industriële analyse instrumenten voor het productieproces. Je reist daarvoor zelfstandig naar de klantlocatie voor de uitvoering van onderhoud en reparatie c.q. de inschatting van werkzaamheden of voert deze intern uit. Qua werkzaamheden ben je ongeveer 50% op pad en 50% binnen op de werkplaats.  Je stelt offertes op, bestelt eventueel benodigde onderdelen en voert tijdig en zorgvuldig de administratie. Ook geef je telefonisch ondersteuning bij technische vragen en problemen, verleen je assistentie bij installatie en start-up en geef je incidenteel gebruikerstrainingen. Tijdens de inwerkperiode ben je bereid om een aantal dagen naar het buitenland te gaan, indien mogelijk iv.m. corona ( Duitsland, VS, Frankrijk), om training te krijgen van onze leveranciers. Tot slot weet je met jouw kwaliteiten en persoonlijkheid vorm en gewicht te geven aan onze service afdeling, wat bijdraagt aan ons streven naar bijzonder tevreden klanten!

Functie- eisen:

  • technische MBO opleiding procestechniek, elektronica of gelijkwaardig;
  • kennis en ervaring in de procesindustrie of laboratorium technologie is een pre;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • zelfstandig, flexibel en proactief liefst met een commerciële feeling;
  • technische vaardigheid en inzicht;

Geboden wordt:

  • de mogelijkheid om jezelf volledig te ontplooien in een dynamisch en financieel gezonde, internationale onderneming
  • een contract voor bepaalde tijd, dat bij bewezen geschiktheid wordt omgezet in een vast dienstverband
  • een marktconform salaris aangevuld met een aantrekkelijk pakket aan extra voordelen.
  • een “auto van de zaak”, mobiele telefoon & lap-top
  • een plek in een leuk team en een goede werksfeer