user

Senior Software EngineerVandaag

15/09/2022


Met diverse onderscheidingen op zak zet onze opdrachtgever de sterke groei en ambitie van de afgelopen jaren door. Binnen onze moderne organisatie zijn we voor de vestiging te Den Ham (OV) op zoek naar verdere professionalisering en uitbreiding van de centrale software-ontwikkelafdeling. Wij zijn op zoek naar een gedreven Senior Software Engineer. Ben je enthousiast over deze vacature en zie jij jezelf al onderdeel uitmaken van het succes van onze opdrachtgever? Reageer dan nu!

Als Senior Software Engineer maak je deel uit van het Research & Development Team (R&D). Je werkt dagelijks aan het optimaliseren, uitbreiden en innoveren van de software oplossingen. Dankzij jouw ruime ervaring ben je in staat verbeterslagen te maken. Door proactief mee te denken bij ontwikkelingen kom je met ideeën om continu te verbeteren. Je bent een coach en weet anderen te motiveren om indien nodig af te wijken van gebaande paden voor een beter eindresultaat. Je hebt contact met je eigen team, maar ook met andere afdelingen of klanten. Zo toets je ideeën en de toegevoegde waarde daarvan voor onze klant.

In iedere sprint ontwikkel je nieuwe functionaliteit die je ook documenteert en test. Daarnaast voer je code-reviews op het werk van je collega’s uit. Samen met het scrum-team waarborg je de oplevering van de sprint, waarna de door jouw ontwikkelde software beschikbaar komt voor de klant. Zo wordt jouw werk straks wereldwijd gebruikt.


Functie-eisen
 • HBO ICT, HBO (Technische) Informatica of vergelijkbare opleiding;
 • Kennis van relationele databases, SQL en client-server applicaties;
 • 5 – 10 jaar ervaring met Delphi;
 • 10 jaar ervaring met ontwikkeltools, versiebeheersystemen en professionele ontwikkelprocessen en -methodes (scrum, agile);
 • Woonachtig op een gezonde reisafstand van de gemeente Twenterand.


Persoonskenmerken
 • Je ben een gedreven en ervaren software ontwikkelaar;
 • Je neemt je verantwoording, je bent een doorzetter en resultaatgericht;
 • Je bent een coach en je kunt prima communiceren;
 • Je bent proactief, accuraat, doortastend en denkt in oplossingen;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en je signaleert trends;
 • Je bent flexibel, positief ingesteld en stressbestendig;
 • Je bent nieuwsgierig en volgt de laatste ICT-ontwikkelingen.


Wat onze opdrachtgever doet?

Onze opdrachtgever maakt klanten (staalconstructiebedrijven) blij door hun processen te optimaliseren. Dit doen ze door software toe te passen binnen het bouwproces van staalconstructiebedrijven. De software  verbindt en automatiseert verschillende afdelingen van een staalconstructiebedrijf. Dit maximaliseert de productiviteit, zorgt voor efficiency en verhoogt de kwaliteit. Onze opdrachtgever will elk staalbouwbedrijf op de wereld gelukkig maken met hun software. Help jij hen mee?

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV naar denham@hetuitzendbureau.nl t.a.v. Rick Bolmer, uiteraard nemen we contact met je op! Of neem telefonisch contact op via 06-48973184.