user

SeizoenmedewerkersVandaag

19/06/2021

Voor diverse Agrarische bedrijven in regio Venlo zoekt Verbeek Uitzendbureau seizoen werkers, denk hierbij aan het plukken van aardbeien, het plukken van komkommers en het verzorgen van de planten en werken met tomaten.

 

 

 

 

Functieprofiel

 

De agrarische sector bied tal van afwisselende vacatures. Denk hierbij aan het plukken van aardbeien of tomaten, maar in deze functie ben je ook verantwoordelijk voor een goed onderhoud van de aardbeien- of tomatenplant, klipjes plaatsen zodat de plant goed verder groeit en het plukken van de bladeren hiervan. Ook steksteken en het verzorgen van de nieuwe, jonge planten kan tot een van je dagelijkse werkzaamheden behoren. Je zorgt ervoor dat de boxen met de producten netjes worden gestapeld aan het einde van elke rij. Ook het sorteren hiervan behoort tot de een van de werkzaamheden in deze afwisselende sector.

 

Eisen

 

Je beschikt over een goede werkmentaliteit, je bent flexibel en werkt hard. Je hoeft geen specifieke taal te beheersen omdat je in een groep samenwerkt met Poolse collega’s. Omdat je binnen in de kas werkt, kan de temperatuur overdag soms flink oplopen. We zoeken een gemotiveerde, flexibele kandidaat met een goede werkhouding voor een van deze afwisselende functies.

 

Aanstelling

 

Een fulltime baan in het seizoen. Welke dagen je werkt en hoeveel uur gaat in overleg met het bedrijf waar je werkzaam bent en afhankelijk van de weersomstandigheden. Je start met een tijdelijke arbeidsovereenkomst van Verbeek uitzendbureau.