user

Schoonmaakmedewerk(st)er omgeving EesVandaag

1/11/2022

Schoonmaakmedewerk(st)er omgeving Ees

Op zoek naar een baan die goed te combineren is met kinderen, studie en/of ander werk? Dat kan als je start als schoonmaker bij onze opdrachtgever voor 20 uur per week.
Wel belangrijk dat je het leuk vindt om te zorgen voor een écht schone omgeving, want daar staat onze opdrachtgever voor! Dankzij jouw inzet én die van jouw collega's genieten de gasten van een frisse start van een mooie vakantie. Leuke parttime vacature toch! Wij nodigen je graag uit om het team van onze opdrachtgever te komen versterken!

 

Dit ga je doen:

Samen met een team van collega's zorg je met veel enthousiasme en inzet voor de schoonmaakwerkzaamheden op dit vakantiepark. 

Je start rond 9 uur in een opstartbungalow. Je ontvangt daar van je groepsleider de sleutels en nummers van de vakantieverblijven die jij gaat schoonmaken. Je neemt je schoonmaaktas mee, pakt je fiets en rijdt naar de eerste bungalow om deze schoon te maken. Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend: van stofzuigen, dweilen, bedden opmaken en afhalen, schoonmaken van keuken en sanitair, tot het vegen van de terrassen. Tussendoor heb je een half uur pauze en eet je gezellig met je collega's, een fijn moment om even bij te praten. Daarna spring je weer op de fiets om de laatste bungalows in orde te maken en rond 15.00 uur zit je werkdag erop.

Dit vragen we van jou:

Werkervaring? Nee hoor, dat is niet nodig om te starten. (heb je wel schoonmaakervaring, dan is dit mooi meegenomen) Wij leren jou hoe je een bungalow op een goede en praktische manier moet schoonmaken. Nog voor je eerste werkdag volg je thuis een online cursus. Niks moeilijks aan, je bekijkt de video en beantwoordt de vragen. Leuk want je ontvangt gelijk een certificaat! Op je eerste werkdag krijg je verdere uitleg en begeleiding van je groepsleider op de werkvloer. Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan één van je collega's, we helpen elkaar graag en communiceren op een open en vriendelijke manier.

Jij bent van harte welkom in ons team als:

  • Je met goede zin en engergie aan het werk gaat;
  • Je fysiek in goede conditie bent om de genoemde werkzaamheden uit te voeren;
  • Je beschikbaar bent van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 15.00 uur en beschikt over eigen vervoer om naar het park te komen.

Dit bieden wij jou conform cao Schoonmakers- & glazenwassersbedrijf

  • Een bruto uurloon tussen €11,44 en €12,86 (21 jaar en ouder, inschaling afhankelijk van ervaringsjaren); 
  • 26 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek;
  • 8% vakantiegeld;
  • Opleidingsmogelijkheden. 

Enthousiast? Zet dan nu de eerste stap naar jouw nieuwe baan!

Ben jij de schoonmaak(st)er die wij zoeken? Stuur dan je C.V. en sollicitatiebrief naar: denham@hetuitzendbureau.nl of neem contact op via het volgende telefoonnummer; 06-14559360